Μ. Ντενίση: «Είμαι και πάλι κοντά με τον Σ. Πολύζο»

Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του πρώην της

Μ. Ντενίση: «Είμαι και πάλι κοντά με τον Σ. Πολύζο»

​Η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος παρά το γεγονός ότι πήραν διαζύγιο, ποτέ δεν έκρυψαν ότι νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλο. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα όλο και φουντώνουν τα σενάρια ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένοι.

«Ο Σωτήρης είναι η οικογένειά μου. Ήταν, είναι και θα είναι άνθρωπος της ζωής μου. Έχουμε εξαιρετική σχέση – από τις σημαντικότερες που είχα ποτέ… Ανήκει στα υπέροχα πλάσματα που χαίρομαι να είναι κοντά μου και κοντά στην κόρη μου, την Μαριτίνα που λατρεύει, όπως άλλωστε τον λατρεύει κι εκείνη. Ήταν και θα είναι πάντα ο μπαμπάς της, κι αυτό με κάνει ευτυχισμένη», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Όσο για το αν μπορούμε να μιλάμε πια για επανασύνδεση, εκείνη λέει:

«Γιατί να βάζουμε τίτλους όπως “επανασύνδεση”; Ο χρόνος θα δείξει μην είστε τόσο βιαστικοί. Για την ώρα μείνετε στο ότι είμαστε πάλι πολύ κοντά και το χαιρόμαστε. Περνάμε υπέροχα και σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει ο Σωτήρης έρχεται κοντά μας. Ή όπως τώρα τρέχουμε εμείς κοντά του. Περάσαμε πανέμορφα μαζί στον Βόλο και το Πήλιο και δεν χορταίναμε τις ομορφιές, τα φαγητά, τις βόλτες. Κι έπειτα, ναι, ήρθε πίσω μαζί μας για να δούμε την αγαπημένη μου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον εξαιρετικό μονόλογο “Εγώ η Γωγώ”, που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνών».

Αλλά και ο Σωτήρης Πολύζος μιλά για την Μιμή και την Μαριτίνα και λιώνει.

«Η Μαριτίνα είναι η κόρη μου, αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ να ισχύει και μαζί με την Μιμή είναι η οικογένειά μου. Η δική μας σχέση φεύγει από το κλασικό μοντέλο της σχέσης δύο ανθρώπων και αυτό μπορεί να μην είναι αντιληπτό από όλους. Είναι ένα μοντέλο που σε εμάς δίνει χαρά και ισορροπία. Και έχει αξία το περίγραμμά της που είναι απόλυτα ξεκάθαρο μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται συνεπώς να είναι και δημόσια τόσο ξεκάθαρο. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαστε μαζί. Το θέμα είναι να είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί και ευτυχισμένοι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top