Ματθίλδη Μαγγίρα: «Θα καραγούσταρα να κάνω πρωινό με τον Άδωνι»

Ποια είναι η γνώμη της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Θα καραγούσταρα να κάνω πρωινό με τον Άδωνι»
Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα, έχει κάνει τηλεόραση και θέατρο.

Το 2012 αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά ρούχων με την υπογραφή της, ενώ της αρέσει να διαβάζει βιβλία με φιλοσοφίες, αρχαίους πολιτισμούς και μαθηματικά.

Δεν έχει πρόβλημα να βγει άβαφη έξω και σατιρίζει με μεγάλη επιτυχία πρόσωπα της επικαιρότητας.

Αν και δεν της λείπει η τηλεόραση, θα δεχόταν να κάνει πρωινή εκπομπή αλλά υπό όρους.

Ποιοι είναι οι όροι;

«Θα έκανα μόνο αν υπήρχε μια καινούρια φόρμα, μην πάμε πάλι στην πεπατημένη. Να κάνω πρωινό αλλά με τι συνδυασμό; Με τον Άδωνι (Γεωργιάδη) ας πούμε θα καραγούσταρα, να τον έχω εκεί δίπλα μου και να του λέω μαγείρεψε εσύ σήμερα γιατί δεν έχω κέφια».

Όσο για το ποια είναι η γνώμη της για τις παρουσιάστριες του Μες στη καλή χαρά και πιο συγκεκριμένα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε:

«Είναι ομορφούλα, θέλει δουλίτσα, πρέπει να κάνει ορθοφωνία, να επανατοποθετηθεί εάν θέλει να γίνει παρουσιάστρια. Η Καραβάτου έχει το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας. Η Κωνσταντίνα, όσες φορές πήγα στην εκπομπή, δεν μιλούσε και η Κατερίνα έκανε παιχνίδι. Όταν πήγα να παρουσιάσω τα ρούχα μου, τα έβαζα πάνω στην Κωνσταντίνα και τα δείχναμε μαζί. Γνωρίζει το αντικείμενο, μοντέλο ήταν. Κεντρικό πρόσωπο, όμως, εγώ θεωρώ την Κατερίνα και όχι την Κωνσταντίνα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top