Το ΜΥΣΤΙΚΟ του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβης Αδάμου!

Γιατί δεν αποκαλύπτουν την σχέση τους;

Το ΜΥΣΤΙΚΟ του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβης Αδ��μου!

​Εδώ και ενάμιση χρόνο υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο τραγουδιστής και ιδρυτής του συγκροτήματος Stavento, Μιχάλης Κουινέλης έχει σχέση με την Ήβη Αδάμου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ζουν ένα μεγάλο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τόσο ο γνωστός τραγουδιστής, όσο και η τραγουδίστρια θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα όσες φορές και να έχει ερωτηθεί η Ήβη έχει απαντήσει ότι δεν έχει σχέση…

Ωστόσο, η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του τραγουδιού «Σαν έρθει η μέρα», που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Η χημεία που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν εκρηκτική και από εκείνη τη στιγμή και μετά οι δύο τους έγιναν ζευγάρι.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Όμως δεν φτάνουν και στο άλλο άκρο, να διαφημίζουν τον έρωτά τους», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

«Όταν η Ήβη βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του Μιχάλη, οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις στα στέκια του, άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε με φίλους. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τους ενώνουν», συμπληρώνει.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ο Μιχάλης έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω λόγω της συμμετοχής του στο «The Voice» και έτσι θα είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσουν να το κρατούν κρυφό…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top