Στις Σπέτσες Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης!

Οικογενειακές διακοπές παρέα με φίλους στο αγαπημένο τους νησί

Στις Σπέτσες Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης!

Τις Σπέτσες επέλεξαν η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο πρώην διεθνής άσσος του ποδοσφαίρου Ντέμης Νικολαΐδης για να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

desporia.jpg

Μαζί με τα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, αλλά και την συντροφιά του hair & make up artist, Δημήτρη Γιαννέτο και της Μαρίας Χολέβα, το ζευγάρι έφτασε στο νησί του Αργοσαρωνικού στις αρχές της εβδομάδας και διέμεινε σε φιλικό σπίτι.

despoina 3.jpg

«Κάθε πρωί ο Ντέμης πήγαινε στον κοντινό φούρνο, μαζί με την Μελίνα και τον Γιώργο, για να πάρει πρωινό για όλους… Για μπάνιο πήγαιναν νωρίς το μεσημέρι, καθημερινά σε διαφορετική παραλία, όπου έφταναν με το σκάφος. Οι αγαπημένες τους παραλίες ήταν η Ξυλοκέριζα και οι γραφικοί κολπίσκοι στο Πόρτο Χέλι», περιγράφει κάτοικος του νησιού.

despoina.jpg

Οι Σπέτσες φαίνεται να έχει εξελιχθ��ί σε αγαπημένο νησί του ζευγαριού, αφού είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το επιλέγει.

despoina1.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια μαζί με την κόρη της και τον Δ. Γιαννέτο, απόλαυσαν και την βόλτα τους στο νησί με άμαξα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top