Κυκλοφορεί κι οπλοφορεί η Madonna!

Στον αέρα video που τη δείχνει να «απειλεί» με όπλο χορευτή της

Κυκλοφορεί κι οπλοφορεί η Madonna!

Η Madonna είναι γνωστό ότι θέλει να πρωτοπορεί και να ξεφεύγει από τα όρια, όμως η τελευταία της προσπάθεια να προκαλέσει είναι κάπως… διεστραμμένη.

madonna1.jpg

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο YouTube video που δείχνει την βασίλισσα της ποπ να οπλοφορεί και να… «πυροβολεί» στο κεφάλι έναν άνδρα.

Πρόκειται για ένα τρέιλερ μιας νέας δουλειάς που ετοιμάζει με τίτλο «Secret Project» και το οποίο είναι αρκετά προκλητικό.

madonna2.jpg

Όλη η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα… κελί, με την ίδια τη Madonna να παίζει το ρόλο του θύτη και του θύματος. Σε μια σκηνή μάλιστα, αστυνομικοί την μεταφέρουν με τη βία σε ένα κελί και την πετούν στην κυριολεξία στο πάτωμα.

madonna3.jpg

Υπάρχουν επίσης σκηνές με ανθρώπους που πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού και βασανιστηρίων, ενώ σε όλα αυτά, η Madonna φροντίζει να διατηρεί το sex appeal της, φορώντας διχτυωτό καλσόν, κορμάκι και με το μαλλί και το μακιγιάζ στην τρίχα.

Το συγκεκριμένο project, που έχει την υπογραφή του Seven Klein, συζητιέται πολύ έντονα τους τελευταίους μήνες, με τη Madonna να φροντίζει να διατηρεί α��είωτο το ενδιαφέρον ποστάροντας διάφορες φωτογραφίες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, συνοδευόμενες από μηνύματα για την αγάπη και την ισότητα.

madonna4.jpg

Μην περιμένετε όμως να μάθετε περισσότερα. Ίσως το Σάββατο που κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ της για την περιοδεία της MDNA, να μάθουμε και κάτι περισσότερο για το Secret Project της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top