Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Έφυγε» από τη ζωή και η μητέρα του

Ο ξαφνικός και βίαιος θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Όλοι είχαν παγώσει από τη στυγερή δολοφονία του γνωστού ηθοποιού και από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως με τη σύλληψη του δολοφόνου του.

Τότε, όλοι παρακολουθούσαμε την ηλικιωμένη μητέρα του, Νικολέτα να λυγίζει την ώρα που αποχαιρετούσε τον αγαπημένο της γιο.

Η ζωή, θα της επεφύλασσε ένα ακόμη σκληρό χτύπημα, όταν μετά από λίγο καιρό έχασε και την κόρη της, που για πολύ καιρό πάλευε με τον καρκίνο.

Μοναδικό της στήριγμα τότε ήταν ο σύζυγος της κόρης της, ο οποίος είχε βάλει στόχο της ζωής του να φέρει στο φως όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όμως ένα χρόνο ακριβώς μετά το θάνατο της συζύγου του, «έφυγε» κι εκείνος από την ίδια ασθένεια.

Η κυρία Νικολέτα δεν κατάφερε να αντέξει τα απανωτά χτυπήματα. Έζησε ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει μια μητέρα και λύγισε. Έφυγε από τη ζωή σε προχωρημένη ηλικία και πήγε να συναντήσει και πάλι τα παιδιά της.

Εκεί για το τελευταίο αντίο ήταν τα δύο της εγγόνια. Τα μοναδικά μέλη της οικογένειας που είναι στη ζωή και τα οποία θα συνεχίσουν τώρα την καθημερινή συνήθεια της γιαγιάς τους. Ένα κεράκι κάθε μέρα ��ια τους αγαπημένους τους, στο νεκροταφείο. Μια μικρή τιμή για εκείνους που «έφυγαν».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top