Ζ. Χωραφά: «Δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω το sex»

Η αγάπη για την υποκριτική, ο πατέρας της και ο έρωτας

Ζ. Χωραφά: «Δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω το sex»

Μπορεί να είναι μόλις 23 χρονών, όμως η κόρη του Γιώργου Χωραφά, Ζωή, έχει ήδη βάλει γερές βάσεις για μια μεγάλη καριέρα στο Παρίσι.

Έχει πρωταγωνιστήσει στην πιο δημοφιλή νεανική σειρά της Γαλλίας, το «Nos annees pension», σε μια ταινία μικρού μήκους που έχει πάει στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ ετοιμάζει τώρα ένα φιλόδοξο project, όπου μαζί με τους συνεργάτες της θα προσπαθήσουν να γυρίσουν μια ταινία σε 48 ώρες.

xorafa1.jpg

Εκείνη πάλι, παραδέχεται ότι παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε μέσα στο θέατρο και στο σινεμά δεν πίστευε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Η υποκριτική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, όμως όταν ήμουν μικρή δεν πίστευα ότι είμαι αρκετά καλή, δεν πίστευα σ’ εμένα», είπε.

xorafa2.jpg



Η ίδια πάντως λέει ότι δεν θέλησε ποτέ να εκμεταλλευτεί το όνομα του πατέρα της, παρά το γεγονός ότι αρκετοί θέλουν να τη γνωρίσουν μόλις μάθουν ότι είναι η κόρη του Γιώργου Χωραφά.

«Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος ακούει ότι είμαι η κόρη του Γιώργου Χωραφά κι αυτό του δημιουργεί την περιέργεια να με γνωρίσει. Είναι φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι επέλεξα να κάνω την ίδια καριέρα. Ωστόσο έχω τη δική μου διαδρομή και υπάρχουν φορές που με παίρνουν για ρόλους κι άλλες όχι. Και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει μόνο με το αν ταιριάζω στο ρόλο και όχι με το ποιος είναι ο πατέρας μου», τόνισε.

Όσο για το τι είναι πρόθυμη να κάνει για έναν ρόλο είπε:

«Δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω το sex ή το είμαι sexy. Με ενδιαφέρει να πω μια ιστορία, να προκαλέσω συγκίνηση, να κάνω ανθρώπους να ονειρευτούν».

xorafa3.jpg



Πάντως την Ελλάδα την αγαπά και μάλιστα είχε πάει και στις πορείες που είχαν γίνει στο Παρίσι υπέρ της χώρας μας.

«Πέρσι είχα κατέβει κι εγώ με την οικογένειά μου στις διαδηλώσεις στο Παρίσι, αλλά αυτό που με άγγιξε περισσότερο ήταν ότι πολλοί άνθρωποι που κατέβηκαν εκεί δεν ήταν Έλληνες», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top