Στους ρυθμούς του Φοίβου χόρεψε και η showbiz

Ποιοί «άραξαν» στις εξέδρες των VIP στο ΟΑΚΑ και τι δήλωσαν;

Στους ρυθμούς του Φοίβου χόρεψε και η showbiz

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, τιμώντας τον Φοίβο για τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και δια��κεδάζοντας με τις επιτυχίες του όπως ο κόσμος που «πλημμύρισε» το στάδιο!

Έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, ο συνθέτης των επιτυχιών υποδέχθηκε στην κερκίδα των VIP τους ανθρώπους της showbiz, ενώ συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία.

Στις εξέδρες των επισήμων κάθισαν: ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, οι Master Tempo, ο Ιωακείμ Φωκάς, η Χρύσπα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Άριελ Κωνσταντινίδη, άνθρωποι της δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Δουλάμης και ο Δημήτρης Γιαρμενίτης, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Βαγγέλης Περρής, ο Ηλίας Ψινάκης, η Βάσια Λόη, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Όλγα Λαφαζάνη, η Ράνια Θρασκιά και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης η Βιβή Τσιάμη και ο Γιώργος Πρίντεζης, η Βάσω Κολυδά, η Μαρία - Λουίζα Βούρου, ο Αντύπας, η Στέλλα Καλλή, ο Χάρης Σιανίδης, η Σάσα Μπάστα και ο Βαλεντίνο, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Λάουρα Νάργες και ο Θοδωρής Κυριακού.

Χόρτασαν τραγούδι και απόλαυσαν το πάρτι οι διάσημοι, ενώ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Φοίβο!

Δείτε στο βίντεο την showbiz να διασκεδάζει και να μιλά για τον Φοίβο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top