Χρήστος Δάντης: «Τα χρήματα δεν τα έφαγαν οι τραγουδιστές»!

«Όπως εμείς αντιγράψαμε τον Καρβέλα, έτσι ο Χατζηγιάννης αντέγραψε εμένα»

Ο Χρήστος Δάντης εξέφρασε την απογοήτευση του για την επίθεση που δέχεται ο καλλιτεχνικός κλάδος όσον αφορά στις φορολογικές δηλώσεις! Ακόμα, μίλησε για την αντιγραφή στα τραγούδια, ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του.

Η «επίθεση» που δέχεται ο καλλιτεχνικός χώρος

«Ο κλάδος αυτός πλήττεται πολλά χρόνια. Ξεκίνησαν από το 1996 και μέχρι τώρα δεν έχουν σταματήσει(να μας "χτυπάνε"). Βρίζουν ελεεινά ανθρώπους, οι οποίοι είναι λίκνο του πολιτισμού της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος ψάχνει να βρει εξιλαστήρια θύματα για το ποιος έφαγε τα χρήματα που λείπουν από την Ελλάδα και τα δημόσια ταμεία. Δεν τα έχουν φάει οι τραγουδιστές, αλά οι κουτσές κυβερνήσεις».

Οι εταιρείες που ανήκουν στους τραγουδιστές

«Δεν πρέπει ο κάθε τραγουδιστής να έχει την εταιρεία του; πως θα διακινήσει το ρεπερτόριο του, το live του; Δ��υλεύουμε με χίλια χέρια και με χίλια πόδια, δε βγαίνει αλλιώς. Παλιότερα είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουράσουμε τον λαιμό, ο οποίος έχει ημέρες εργασίας».

«Ο Χατζηγιάννης αντέγραψε εμένα»

«Πριν από μένα ξεκίνησε αυτόν τον δρόμο ο Καρβέλας με κανά δυο άλλους, πριν από εκείνον ο Πασχάλης, ο Δάκης.Αν δεν προϋπήρχαν αυτοί δεν θα υπήρχαμε κι εμείς. Με τίμησε το γεγονός ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε τόσο μεγάλα πράγματα στον χώρο όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πάτησε έστω και σε μια ιστορική άποψη στα δικά μου τραγούδια».

Προσωπική ζωή

«Έχω μεγάλη αδυναμία και στα δυο μου παιδιά. Με τον γιο μου είμαστε φιλαράκια. Η ιστορία έδειξε ότι ο γάμος μου ήταν λάθος. Μου στοίχησε κάποιες μέρες από τη ζωή μου γιατί ο στόχος ήταν η κόρη μου και μόνο. Αυτό δεν μπορώ να το συγχωρήσω ποτέ. Αν αθροίσεις από το ξεκίνημα της γνωριμίας με τη Φλώρα μέχρι εκεί που έχει καταλήξει αυτή η ιστορία, επαγωγικά σε βγάζει λάθος».

Όσο για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του, παραδέχεται ότι είναι η γυναίκα της ζωής του!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top