Μιχάλης Χατζηγιάννης: το 1 εκατομμύριο και ο Αντώνης Σαμαράς

«Όλοι μας, σε όλες τις σχέσεις μας, κάποιες στιγμές ξεφεύγουμε», δηλώνει

Για την αγωγή ύψους 1.00.000 ευρώ που κατέθεσε μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, τον Αντώνη Σαμαρά και τις φορές που έχει ξεφύγει, μίλησε σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ρωτήθηκε για την αγωγή κατά της εφημερίδας «Το Βήμα» από το οποίο ζητείται το 1 εκατομμύριο μετά το άρθρο «Περιμένοντας Τον Γαμπρό»: «δεν θέλω να επεκταθώ στο συγκεκριμένο θέμα τ�� οποίο θα εξεταστεί και θα κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά παιχνίδια», είπε.

«Από τη στιγμή που η “είδηση” έγινε επιχείρηση, το να προσπαθείς να προασπίσεις τα αυτονόητα είναι σχεδόν μάταιο. Η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει γίνει τρόπος ζωής», συνέχισε ο Μιχάλης.

Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (σε εκδήλωση της ΝΔ για τον πολιτισμό, παρουσία κι άλλων συναδέλφων του), ο τραγουδιστής τόνισε πως η τέχνη δεν αφορά ούτε κόμματα, ούτε πολιτικούς και πρόσθεσε: «αποδέχθηκα την πρόταση του πρωθυπουργού, γιατί αφορούσε θέματα τέχνης, πολιτισμού - δράσεις που προσωπικά εκτιμώ. Πέρα από την προσωπική μου εκτίμηση στον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά, πιστεύω ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο της πατρίδας μας, δεν παίζει κανένα ρόλο η γνώμη που έχει ο καθένας… Μόνο τα έργα και οι πράξεις θα προσδώσουν στους πολιτικούς μας το μέγεθος και την αξία που τους αναλογεί. Προφανώς, ελπίζω και εύχομαι οι πολιτικοί μας να βρουν το σθένος να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση».

«Όλοι μας, σ’ όλες τις σχέσεις μας στη ζωή, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, κάποιες στιγμές ξεφεύγουμε. Το θέμα πρώτα απ’ όλα είναι να το αντιληφθείς. Προσωπικά, είχα ως αντίβαρο τέτοιες στιγμές την αγάπη μου για την τέχνη και την ενέργεια που έπαιρνα απ’ αυτήν και δεύτερο και πολύ σημαντικό, είναι η σιγουριά και η δύναμη που μου έδινε πάντα η οικογένειά μου», ανάφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης, ενώ υποστήριξε πως «η επιτυχία είναι ευχή και κατάρα. Είναι δώρο και τιμωρία μαζί, είναι η συνύπαρξη του παραδείσου και της κόλασης».


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top