Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου της Μ. Παναγιωτοπούλου

Διήμεροι εορτασμοί στην Αιώνια Πόλη

Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου της Μ. Παναγιωτοπούλου
Όπως έγραψε και χθες το star.gr, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης επέλεξαν να βαφτίσουν τον δεύτερο γιο τους, Αλέξανδρο στη Ρώμη.Η τελετή έγινε στην ορθόδοξη εκκλησία San Teodoro με περίπου 100 καλεσμένους του ζευγαριού.

«Ήταν μια μαγική εμπειρία», δήλωσε η Μαριλένα στο περιοδικό Ok και τόνισε ότι όλα εξελίχθηκαν πολύ καλύτερα από ότι τα περίμενε το ζευγάρι.

Οι καλεσμένοι έμειναν σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία της Αιώνιας Πόλης, οι… εορτασμοί κράτησαν δύο μέρες και η σαμπάνια έρεε άφθονη.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες της βάφτισης μία ημέρα μετά τη γέννηση του μικρού Αλέξανδρου στις 5 Ιανουαρίου, αφού ήθελε όλα να είναι στην εντέλεια.

Οι μπομπονιέρες των ενηλίκων ήταν ένα αρχαιοελληνικό νόμισμα με το γράμμα «Α» στη μία πλευρά και την ημερομηνία της βάφτισης από την άλλη, ενώ οι παιδικές μπομπονιέρες συνοδεύονταν από λευκό t – shirt.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πλούσιος και υπερπολυτελής, ενώ στο προαύλιο της εκκλησίας είχε στηθεί μπουφές με finger foods.

Ακολούθησε δεξίωση στον κήπο της βίλας της οικογένειας Fendi, με τους καλεσμένους να περνούν υπέροχα και να εύχονται τα καλύτερα στο νεοφώτιστο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top