Ι.Παπαζήσης: «Θέλω να φύγω από την Ελλάδα»

«Δε βγάζω άκρη. Είμαι πνιγμένος. Νιώθω χαζός»

Ι.Παπαζήσης: «Θέλω να φύγω από την Ελλάδα»

Απηύδησε ο Ιωάννης Παπαζήσης και εξέφρασε τα παράπονα του στην Ελένη Μενεγάκη.

«Μου έχει λείψει η ησυχία, η γαλήνη και να κάνω όλα αυτά που θέλω .Όλα αυτά που συμβαίνουν περίμενα ότι δεν θα με επηρεάσουν. Πλέον με επηρεάζουν πολύ»..

Στον ίδιο τόνο συνέχισε λέγοντας πως «τελευταία έχω τάσεις φυγής. Θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Νιώθω χαζός. Δε βγάζω άκρη. Δεν έχω άποψη, δεν μου αξίζει να έχω άποψη. Είμαι πνιγμένος».

Όσο για τον δύσκολο χώρο της ηθοποιίας δήλωσε πως «δουλεύουμε, δεν πληρωνόμαστε, ψάχνουμε δουλειές. Τότε σκέφτεσαι γιατί το κάνω αυτό το πράγμα ρε γ***το»;; Θέλω να παλέψω για κάτι!Θέλω να δουλέψω και να δω αποτέλεσμα».

Φυσικά και είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία του, αφού ισχυρίζεται ότι «τα πράγματα βγήκαν όπως τα περίμενα. Νιώθω τυχερός γενικά».

Από ότι φαίνεται όμως, ο ηθοποιός έχει βρει εναλλακτικές, αφού δηλώνει πως «το έχω παλέψει το θέμα. Έχω συγγενείς και φίλους στη Νέα Υόρκη που έχουν εστιατόρια».

Εάν πήγαινε στο εξωτερικό τότε υποστηρίζει πως «σιγά σιγά και συνειδητά θα προσπαθούσα να μπω σε κάποιες θεατρικές ομάδες, αφού έχω φτάσει τη γλώσσα μου σε ένα καλό επίπεδο. Θα το έπαιρνα μαζί το κορίτσι μου. Θέλει να έρθει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top