Με... Υβόννη, Onirama και Ρόκκο ο Ρέμος!

Ταξίδια και φουλ πρόγραμμα για τον τραγουδιστή

Με... Υβόννη, Onirama και Ρόκκο ο Ρέμος!

«Σβάρνα» έχουν πάρει τα αεροδρόμια Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ, που εδώ και δύο χρόνια παραμένουν αχώριστοι: μετά την Κωνσταντινούπολη για το final four της Ευρωλίγκα, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Γερμανία. Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής ετοιμάζει καλοκαιρινές και χειμερινές εμφανίσεις, με τους Onirama και τον Στέλιο Ρόκκο, αντίστοιχα!

Προ ημερών ο Αντώνης βρέθηκε στην Κύπρο προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της φιλανθρωπικής συναυλίας που ετοιμάζει για τις 12 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μόλις επέστρεψε Ελλάδα, πήρε την καλή του και… βουρ για συναυλία στη Γερμανία!
Εκτός από την εμφάνισή του στο Ντίσελντορφ, ο τραγουδιστής και το μοντέλο δεν παρέλειψαν να «πεταχτούν» μέχρι την Στουτγάρδη για να δουν το «Sorry, I’m Greek» του Λάκη Λαζόπουλου.

Από τα τέλη Ιουλίου ο Αντώνης θα εμφανίζεται με τους Onirama σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε παρέα με την Υβόννη σε μερικούς από τους σταθμούς της περιοδείας του αφού μέρες για να πάνε διακοπές δύσκολα θα βρεθούν.

Πάντως, μέσα σε όοολο αυτό το τρέξιμο, ο τραγουδιστής βρήκε και λίγο χρόνο για να πιει ένα καφεδάκι με τον καλό του φίλο Στέλιο Ρόκκο, με τον οποίο θα συνεργαστεί τον ερχόμενο Χειμώνα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top