Η Ήβη Αδάμου δέχτηκε πρόταση γάμου στο Μπακού

Τι είπε για την πρόκρισή της στον τελικό του Σαββάτου;

Η Ήβη Αδάμου δέχτηκε πρόταση γάμου στο Μπακού
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και χτες ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα γιατί καταφέραμε μετά από τέσσερα χρόνια να περάσει η Κύπρος στον τελικό της Eurovision», είπε η ήβη Αδάμου σήμερα, μία μέρα μετά τον ημιτελικό και αφού ο μεγάλος ενθουσιασμός για την πρόκριση στον τελικό έχει κάπως καταλαγιάσει.

Μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι περιμένει με μεγάλη αγωνία το Σάββατο για να μπορέσει να βρεθεί και πάλι στη σκηνή της Eurovision.

«Είχα πιο πολύ άγχος στις πρόβες γιατί η αρένα δεν ήταν γεμάτη. Από τη στιγμή που είχε γεμίσει η αρένα και πήραμε τον παλμό και την ενέργεια του κόσμου πιστεύω ότι δεν είχα τόσο άγχος. Περιμένω το Σάββατο για να ξαναβγώ πάνω στη σκηνή. Τόσο πολύ μας άρεσε, τόσο πολύ το διασκεδάσαμε που δεν το βλέπουμε καθόλου σαν διαγωνισμό. Είναι τόσο ωραία εμπειρία που το καταδιασκεδάσαμε», είπε.

Μάλιστα η Ήβη είχε και τα τυχερά της στο Μπακού, αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ένας από τους δημοσιογράφους της έκανε πρόταση γάμου!!!!

«Είσαι υπέροχη. Σ’ αγαπώ. Θα με παντρευτείς;», την ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Ήβη τον κοιτούσε με το πλατύ της χαμόγελο.

Ποια ήταν η απάντησή της;

«Ναι!!! Πες μου πότε! Πες μου ώρα, πες μου μέρος, πες μου όλες τις λεπτομέρειες», του είπε.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος της ευχήθηκε κάποια μέρα να πάει στο Hollywood να γίνει μεγάλη star και να εμπνεύσει σπουδαίους σκηνοθέτες.

Η Ήβη μίλησε και για το γεγονός ότι δύο Κύπριες θα βρεθούν το Σάββατο στον τελικό της Eurovision.

«Είναι τιμή για εμάς να βρισκόμαστε εδώ στη Eurovision, στο Μπακού, και ειλικρινά νιώθω υπέροχα γι’ αυτό. Είναι σαν μια δύναμη και νομίζω ότι κάθε φορά που η Ελλάδα και η Κύπ��ος είναι μαζί είναι σαν μια τεράστια δύναμη», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top