Μέμος Μπεγνής:«Η τηλεόραση είναι γεμάτη κιτρινίλα, κουτσομπολιό και σκουπίδια»

«Ποτέ δεν έγλειψα, ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές»

Μέμος Μπεγνής:«Η τηλεόραση είναι γεμάτη κιτρινίλα, κουτσομπολιό και σκουπίδια»

Πρώτη ανάρτηση: 8/5/2012 - 00.30​

Ο Μέμος Μπεγνής σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε έξω από τα δόντια για την τηλεόραση και τα προγράμματα της,αλλά και για τους παπαράτσι που φωτογραφίζουν τους καλλιτέχνες.

«Η τηλεόραση δεν μου αρέσει όπως έχει καταντήσει. Είναι νομίζω στον πάτο, δεν έχει πιο κάτω. Είναι ελάχιστα τα πράγματα που αξίζουν, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η τηλεόραση είναι γεμάτη κιτρινίλα, κουτσομπολιό, “κατίνες” και “κατίνους” και σκουπίδια».

Συνέχισε υποστηρίζοντας πως «δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και ο Έλληνας δεν το αξίζει καθόλου αυτό. Έχουμε κάνει τον Έλληνα κουτσομπόλη, να κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα, να ασχολείται με το τακούνι της μιας και το τι φοράει η άλλη, πράγματα τόσο ανούσια. Και παλιά υπήρχε αυτό, αλλά τώρα έχει παραγίνει».

Όσο για τους καλλιτέχνες; ισχυρίζεται πως «δεν υπάρχουν πια καλλιτέχνες, οι καλλιτέχνες είναι λίγοι. Τελείωσαν οι εποχές των καλλιτεχνών. Τώρα πια είναι η εποχή που βγαίνουν και φωτογραφίζονται για να είναι στα περιοδικά , για να γίνουν εξώφυλλο και όπου πηγαίνουν , καλούν φωτογράφο».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για την πορεία που έχει ακολουθήσει, λέγοντας πως «δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα, γιατί έχω κάνει μια πορεία-μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, αλλά είμαι περήφανος γιατί ποτέ δεν έγλειψα , ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top