Οι celebrities με τα μεγαλύτερα και πιο «τσουπωτά» οπίσθια!

Μαγνητίζουν τα βλέμματα τα πίσω κάλλη τους!

Οι celebrities με τα μεγαλύτερα και πιο «τσουπωτά» οπίσθια!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Είναι χυμώδεις, διαθέτουν πλούσια τα ελέη, ενώ οι περισσότερες είναι γνωστές για τα τσουπωτά οπίσθια, σήμα-κατατεθέν τους!

Μιλάμε για τις celebrities, που η πίσω όψη τους εντυπωσιάζει και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Αντρικά-γυναικεία.

Ξεκινάμε με την Kim Kardashian, που μπορεί να την κατηγορούν πως τα οπίσθια της δεν είναι δικά της, αλλά εκείνης καρφάκι δεν της καίγεται. Ίσα ίσα που κάνει ο,τι μπορεί για να τονίζει το υπερφυσικά μεγάλο και τουρλωτό τους σχήμα.

Συνεχίζουμε με τη σύζυγο του Ice-T, Coco, που επίσης ��ίναι γνωστή για τσουπωτά της ελέη. Η ίδια επιμένει πως είναι φυσικά εννοείται.

Τι να πούμε τώρα για την Nicki Minaj, που οι εμφανίσεις της με τα οπίσθια έξω, έχουν γράψει ιστορία, και το ένα της video clip, είναι πιο προκλητικό από το άλλο, με την κάμερα να κάνει zoom στην πίσω της όψη!

Διάσημη και για τα οπίσθια της η Gillian Anderson, που μπορεί να μην της φαίνεται, αλλά τα διαθέτει! Και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, φροντίζει να τα επιδεικνύει. Έστω και με λάθος τρόπο.

Πληθωρική στην πίσω όψη της και η Mischa Barton, που μπορεί το υπόλοιπο σώμα της να είναι πολύ αδύνατο, αλλά το εν λόγω σημείο είναι αρκετά… «πλούσιο»!

Πλούσια τα ελέη και για την Jennifer Love Hewitt, που στην εν λόγω φωτογραφία τα έχει τα κιλάκια της και την κυτταρίτιδα της, ��ε το μάτι να εστιάζει στον… ποπό της.

Τα λόγια είναι περιττά για τα πίσω κάλλη της Halle Berry, που εκτός από τσουπωτά είναι και πολύ γυμνασμένα!

Εντυπωσιακά και τα οπίσθια της Karolina Kurkova, που είναι αρκετά μεγάλα, παρόλο που η ίδια είναι μοντέλο και το bikini δεν την κολακεύει και πολύ!​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top