38 χιλιάδες ευρώ πωλείται το φλυτζάνι της Lady Gaga

Το αποτύπωμα του κραγιόν της αναστάτωσε τους Ιάπωνες

38 χιλιάδες ευρώ πωλείται το φλυτζάνι της Lady Gaga

Η ​Lady Gaga είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ποπ και κάνει ότι θέλει. Που να φανταζόταν όμως ότι το αποτύπωμα του κραγιόν που άφησε στο φλυτζάνι με μια γουλιά τσάι θα αναστάτωνε την μισή Ιαπωνία.

Για να αποκτήσουν οι Ιάπωνες θαυμαστές της αυτό το φλυτζάνι δήλωσαν πρόθυμοι να πληρώσουν μέχρι και 4 εκατομμύρια γιεν, ή 38 000 ευρώ. Αυτή είναι η υψηλότερη τιμή που προσφέρθηκε. Το φλυτζάνι μαζί με το πιατάκι χρησιμοποιήθηκε από την αμερικανίδα ποπ σταρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τόκιο, τρεις μήνες μετά την καταστροφή με το σεισμό και το τσουνάμι ��ης 11ης Μαρτίου του 2011.

Έτσι με την ευκαιρία αυτή, η Lady Gaga υποσχέθηκε στους Ιάπωνες ότι θα θέσει προς πώληση το φλιτζάνι του τσαγιού με το αποτύπωμα του κραγιόν της μαζί με την αφιέρωση «Προσευχηθείτε για την Ιαπωνία» και φυσικά, υπογεγραμμένο από την ίδια.

Μέρος των εσόδων θα χρησιμοποιηθούν για να επιτρέψουν στους νέους Ιάπωνες καλλιτέχνες να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά από αυτό οι πιθανοί αγοραστές έφτασαν ήδη τους 500!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top