«Stars System»: Οι ευκαιρίες και οι «παγίδες» που κρύβει το 2020

Το Σάββατο 14/12 στις 14.00 στο Star

Λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς, η Άση Μπήλιου αναλύει ποιες είναι οι ευκαιρίες, αλλά και ποιες «παγίδες» κρύβει το 2020 για τα δεκαήμερα όλων των ζωδίων.

Το νέο έτος, έχει έντονο αστρολογικό ενδιαφέρον, καθώς δημιουργούνται πλανητικές όψεις, που δεν τις συναντούμε κάθε μέρα και η επιρροή τους είναι έντονη σε συγκεκριμένα ζώδια. Για κάποιους το 2020 θα είναι μεταμορφωτικό για τη ζωή τους, κάποιοι θα ευνοηθούν περισσότερο και θα απολαύσουν αναγνώριση και επιτυχία, ενώ κάποιοι άλλοι θα δυσκολευτούν σε συγκεκριμένους τομείς.  

Καλεσμένος της εκπομπής ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο ταλαντούχος Τοξότης μιλάει για τη σχέση του με την τύχη και τη νέα του ταινία. Εξομολογείται πώς η απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου τον έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία και πώς αντιμετωπίζει την επιτυχία, αλλά και την αποτυχία.

Αναφέρει τι ρόλο παίζει το χρήμα στη ζωή του, καθώς και τι θα έκανε για να το αποκτήσει. Παραδέχεται ότι η σχέση του με την ειλικρίνεια δεν είναι και η καλύτερη, ενώ αποκαλύπτει ποιο επάγγελμα θα διάλεγε αν δεν ήταν ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Stars System»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top