Τον ξεπέρασε κιόλας τον Μαυρίδη! Ξανά ερωτευμένη η Νικολέττα Ράλλη

Μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους

Μέχρι στιγμής ήταν μόνο ο Γιώργος Μαυρίδης εκείνος που έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Νικολέττα Ράλλη.

Και το πρωί της Παρασκευής η αποκάλυψη που έγινε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» μάλλον εξηγεί γιατί η παρουσιάστρια δεν έχει... (δημόσια τουλάχιστον) "ασχοληθεί" με το να κάνει δηλώσεις.

Γιώργος Μαυρίδης: Μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό από τη Νικολέττα Ράλλη

Ο λόγος φαίνεται να είναι το ότι η Νικολέττα Ράλλη είναι ξανά ερωτευμένη με επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης και συγκεκριμένα του Ιταλικού φαγητού.

Μαυρίδης – Ράλλη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Μόλις δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της σχέση της με τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αν και κάνει πολλά ταξίδια με το νέο της αμόρε στην Ελλάδα και μοιάζει να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν επιθυμεί να δημοσιεύσει φωτογραφίες στα social media και να κάνει γνωστό αυτόν το νέο έρωτα.

Μάλιστα, αν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε να ξέρει το όνομά του προτίμησε να μην το αποκαλύψει...

Δείτε τι πόσταρε για τον Άγιο Βαλεντίνο ο φρεσκοχωρισμένος Γιώργος Μαυρίδης

«Η μοίρα τής χαμογέλασε και θέλω να σας πω ότι είναι ερωτευμένη περίπου εδώ και ένα μήνα με έναν άντρα -ξέρουμε και το ονοματεπώνυμό του αλλά επειδή δεν είναι διάσημο πρόσωπο δεν θέλουμε να τον εκθέσουμε-, ο οποίος είναι στον χώρο της εστίασης. Τρώει καλά και ιταλικά, δίνω ένα στοιχείο. Είναι τόσο δυνατός και σφοδρός ο έρωτας που έχουν ξεκινήσει και τις εξορμήσεις σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Τους είδε ένα φιλικό μου ζευγάρι και μου είπε: «Καλέ, αυτοί είναι πολύ ερωτευμένοι». Έχω την αίσθηση ότι απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η προηγούμενη σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν ήξερε ότι θα τελείωνε έτσι, θα είχε φροντίσει να μην είχε δημοσιοποιηθεί», είπε η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Alpha.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top