Άγιοι Θεόδωροι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 73χρονης

Τους πλησιάζει η αστυνομία

Τα στοιχεία των δύο δραστών της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. 

Άγιοι Θεόδωροι: Υποβασταζόμενος ο σύζυγος στην κηδεία της άτυχης γυναίκας

Πρόκειται για έναν 30χρονο Ρομά, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να ήταν ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου, που πέρασε πάνω από την άτυχη γυναίκα και τη σκότωσε, σπάζοντάς της τον αυχένα. 

Δολοφονία Άγιοι Θεόδωροι: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δράστες

Ο συνοδηγός, φέρεται να είναι ένας 35χρονος, ο οποίος ήταν εκείνος που έπιασε αρχικά κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και της προσπάθησε να αρπάξει από τον λαιμό της τη χρυσή αλυσίδα της. 

Άγιοι Θεόδωροι: «Μου σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα ούτε των 500€»

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναγνωρίζει τους δράστες, όμως οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένουν και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών στο ύποπτο ασημί όχημα που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα. 

Άγιοι Θεόδωροι:Το ΙΧ έσπασε τον αυχένα της 77χρονης-Ακαριαίος ο θάνατός της

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 30χρονος ύποπτος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. 

Φέρεται μάλιστα τόσο εκείνος, όσο και ο 35χρονος να έχουν εξαφανιστεί μετά από το τραγικό συμβάν στους Αγίους Θεοδώρους. 

Όσον αφορά στο ασημί όχημα που εντοπίστηκε στον καταυλισμό των Ρομά και ερευνάται, φαίνεται να ανήκει σε μια γυναίκα. Το αυτοκίνητο όμως φαίνεται να το χρησιμοποιούσαν οι δύο ύποπτοι. 

Το ΙΧ μεταφέρθηκε σε κλειστό θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., όπου οι ειδικευμένοι αστυνομικοί του εργαστηρίου DNA το ερεύνησαν, αναζητώντας γενετικό υλικό του 73χρονου θύματος. Παράλληλα, θα εξερευνούσαν και το εσωτερικό του αναζητώντας DNA και αποτυπώματα των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top