Ορκωμοσία: Τα στιγμιότυπα και το… τρακάρισμα δύο υφυπουργών

Οι οικογένειές τους, η συγκίνηση και τα απρόοπτα   

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού ορκίστηκαν πριν από λίγο οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί της Κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό. Οι περισσότεροι έφτασαν συνοδευόμενοι από τις συζύγους και τα παιδιά τους.

 

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης με τη σύζυγό του δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης με τη σύζυγό του δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου 

Τα χαμόγελα περίσσεψαν, όπως και οι αγκαλιές με τον πρωθυπουργό. Είχαμε όμως και ένα απρόοπτο όταν τράκαραν ελαφρά τα αυτοκίνητα της κυρίας Παπακώστα και του κυρίου Γκίκα. Και οι δύο πάντως, έκαναν λόγο για γούρι. 

Αγκαλιές και χαμόγελα στην ορκωμοσία με τον Πρωθυπουργό

Χαμόγελα στην ορκωμοσία με τον Πρωθυπουργό από την υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη 

Όλοι μαζί, με θρησκευτικό όρκο οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, υποσχέθηκαν να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους και να υπηρετούν τους πολίτες. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος που τους εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός.  

Ένας - ένας παλαιότεροι και νεότεροι υπέγραφαν την ανάληψη των καθηκόντων τους, ενώ στη συνέχεια χαμογελαστοί και ευδιάθετοι  έπαιρναν μια θερμή χειραψία από τον πρωθυπουργό.  

Με τις οικογένειές τους στην ορκωμοσία  υπουργοί και υφυπουργοί 

Στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι νέοι Υπουργοί και υφυπουργοί προσήλθαν στην ορκωμοσία συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους. Μόνο που δεν έλειψαν και τα ευτράπελα  

Από τη βιασύνη και το άγχος τράκαραν δύο υφυπουργοί!  

Λίγο το άγχος της πρώτης φοράς , λίγο η βιασύνη καθώς η ώρα περνούσε και το αυτοκίνητο της Κατερίνας Παπακώστα τράκαρε, ευτυχώς ελάχιστα, με το αυτοκίνητο του Στέφανου Γκίκα! 

 
Η πρώτη που πέρασε πάντως τη πύλη του Προεδρικού Μεγάρου ήταν η Νίκη Κεραμέως.   

Υπήρχαν και κάποιοι που προσήλθαν μόνοι τους, όπως ο Θεόδωρος Λιβάνιος, που ανέλαβε το υπουργείο Εσωτερικών . 

«Δουλειά. Πολλά πράγματα πρέπει να προχωρήσουν πολύ γρήγορα και έχουμε μπροστά μας το χρόνο να το κάνουμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν περισσότερο για να το πετύχουμε και να κάνουμε τη ζωή του πολίτη καλύτερη» απάντησε στην ερώτηση του Star για το αν είναι έτοιμος για τα νέα του καθήκοντα.      

Με τα αγαπημένα του πρόσωπα προσήλθε ο Βασίλης Σπανάκης ο οποίος αναλαμβάνει πλέον Υφυπουργός Εσωτερικών.    

«Η αυτοδιοίκηση είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και είμαι βαθιά υποχρεωμένος στον Πρωθυπουργό που μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα , να συνεργαστώ με όλους τους Περιφερειάρχες, με όλους τους Δημάρχους, για την καθημερινότητα. Γιατί Αυτοδιοίκηση σημαίνει καθημερινότητα» τόνισε έχοντας μαζί τον γιο του.  

Ο Βασίλης Σπανάκης στην ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών

Ο Βασίλης Σπανάκης στην ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών

Κώστας Τσιάρας και Χρήστος Κέλλας ήταν μερικοί από αυτούς που πήραν μαζί γυναίκα και παιδιά.  

«Η εντολή του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη να επιμείνουμε  με όλες μας τις δυνάμεις, να αφουγκραστούμε  και να επιλύσουμε τα προβλήματα που αφορούν στον αγροτικό κόσμο. Χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια  να καλυτερεύσουμε τη ζωή  του αγροτικού κόσμου» δήλωσε ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.  

Κώστας Τσιάρας και Χρήστος Κέλλας προσέρχονται στην ορκωμοσία με τις συζύγους τους

Κώστας Τσιάρας και Χρήστος Κέλλας προσέρχονται στην ορκωμοσία με τις συζύγους τους 

«Καλή αρχή, καλή σταδιοδρομία να έχει στη νέα του θέση, να είναι καλά» του ευχήθηκε η σύζυγός του Αγγελική Στεργιούλη   

«Μεγάλη τιμή, πολύ μεγάλες ευθύνες, Θεσσαλία κατεστραμμένη, τεράστιο το έργο που έχουμε μπροστά μας Θέλει πολλή δουλειά» δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας, με τη σύζυγό του να δηλώνει ότι αισθάνεται πολλή μεγάλη ικανοποίηση και μεγάλη υπερηφάνεια». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top