Αυλαία στην προεκλογική περίοδο για τις Ευρωεκλογές 2024, με την κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα, έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Γιώργος Ευγενίδης μετέδωσε το κλίμα και το τελευταίο μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους ψηφοφόρους.
Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να αλλάζει γούρια, γι' αυτό και σήμερα μίλησε στο Σύνταγμα, στην τελευταία συγκέντρωση της ΝΔ, όπως έκανε και τον περασμένο Ιούνιο στις εθνικές εκλογές. Και το βασικό μήνυμα που απευθύνει ο κ. Μητσοτάκης στους πολίτες είναι να πάνε να ψηφίσουν γιατί οι κάλπες είναι κρίσιμες και για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, αλλά και για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα.
Ευρωεκλογές 2024: Πότε θα ανακοινωθεί η εκτίμηση αποτελέσματος
Στο Μαξίμου βλέπουν στις έρευνες τις τελευταίες μέρες με ανησυχία να αυξάνεται το ποσοστό εκείνων που λένε ότι δεν θεωρούν τις εκλογές σημαντικές και θέλουν αυτό να αναστραφεί. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στη δεξαμενή των αναποφάσιστων, εκείνων που αποφασίζουν τελευταία στιγμή τι θα ψηφίσουν και που είναι πολλοί, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
Μητσοτάκης- Δένδιας επιθεώρησαν τις ελληνικές φρεγάτες BELHARRA
Τέλος, στόχευσε στη μέγιστη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων της ΝΔ, δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότεροι ψήφισαν ΝΔ τον Ιούνιο να επανέλθουν στην κάλπη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.