«Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ από τη σφοδρή κόντρα Γεροτζιάφα – Πολάκη  

«Μου θύμισε τραμπικούς φασίστες» - «Είναι ενεργούμενο της Pfizer»!

Κόντρα Γεροτζιάφα - Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ (video Σκάι)   

Απίστευτη εσωκομματική κόντρα με βαρείς εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς σημειώθηκε onair  ανάμεσα στον Καθηγητή Αιματολογίας και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γρηγόρη Γεροτζιάφα και του βουλευτή Χανίων του ίδιου κόμματος,  Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα εμβόλια του κορωνοϊού.  

Και οι δύο φιλοξενήθηκαν διαδοχικά στην εκπομπή της Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel και άσκησαν κριτική ο ένας στον άλλον για τη στάση του στο ζήτημα των εμβολίων.  

Γιάμαλη: Όλα όσα δεν ξέρουμε για τη δημοσιογράφο που έχει ξεχωρίσει

«Διάβασα την ανακοίνωση του κ. Πολάκη. Μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Όπως επίσης, αυτό το "σωπάστε τώρα", που είχε στην τελευταία ανάρτηση ως ανάλυση, αναρωτιέμαι τι διαφορά είχε από το σκαμπίλι που έριξε ο Κασιδιάρης στην κυρία Κανέλλη; Της ίδιας κατηγορίας είναι» ανέφερε ο Καθηγητής Αιματολογίας ο οποίος ανέφερε και ότι του θύμισαν οι αναφορές αυτές «τους τραμπικούς φασίστες».    

 Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της κατά του κορωνοϊού

«Δεν μπορώ να ακούω την απερίγραπτη μπουρδολογία και ελεεινή τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα. Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, 37.000 νεκρούς στη χώρα μας που μας φέρνουν στην πρώτη θέση από όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης στον σκληρό δείκτη της πανδημίας- που είναι οι θάνατοι ανά εκατομμύριο πληθυσμού, είχαμε 3.671 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού- με αυτό το αποτέλεσμα, όλοι αυτοί οι οποίοι υπερηφανεύονταν για τη χώρα μας, θα έπρεπε να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν» σχολίασε από την πλευρά του ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα όσα ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Υποστήριξε μάλιστα ότι ο Καθηγητής Αιματολογίας «είναι ενεργούμενο της Pfizer»!  

Γιάμαλη για Πολάκη: «Μου έκλεισε και το τηλέφωνο στα μούτρα, λες και τα είχαμε και τα χαλάσαμε» 

Μάλιστα ο κ. Πολάκης τα έβαλε και με την Α. Γιάμαλη στην οποία έκλεισε εκνευρισμένος το τηλέφωνο, μετά από την προσπάθειά της να του υποβάλλιε ερώτηση.  «Μου έκλεισε και το τηλέφωνο στα μούτρα, λες και είχαμε κάποια σχέση, τα είχαμε και τα χαλάσαμε» σχολίασε τη συμπεριφορά Πολάκη η δημοσιογράφος.  
       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top