Σάλος με τον ξάδελφο του Κασσελάκη για τις ψήφους των «Σπαρτιατών»

Τα «μάζεψε» μετά τις αντιδράσεις

Βίντεο Mega

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε δήλωση του ξαδέλφου του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλη Κασσελάκη, για τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.

Αφορμή στάθηκε το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές. Σε σχόλιό του στο Kontra Channel, ο Βασίλης Κασσελάκης χαρακτήρισε «ευπρόσδεκτες» τις ψήφους των ψηφοφόρων των Σπαρτιατών, προκαλώντας σάλο στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούν να τα απαγορεύσουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι». Και υπογράμμισε: «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορεύτηκαν από τον Άρειο Πάγο», ήταν η επίμαχη δήλωση του Βασίλη Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Βασίλης Κασσελάκης

Βασίλης Κασσελάκης / Φωτογραφία Intime

Μερικές ώρες αργότερα, βέβαια, έσπευσε να τις ανασκευάσει. Σε ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι όσα είπε στη βραδινή εκπομπή ήταν προσωπική του άποψη και σε καμία περίπτωση δεν εξέφρασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του.

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δε θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τις ψήφους των Σπαρτιατών

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε ότι οι ψήφοι των Σπαρτιατών δεν είναι ευπρόσδεκτες στον ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί "Σπαρτιατών". Στο ερώτημα «τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;», η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ».

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top