Περιοδεία Μητσοτάκη στη Λέσβο

Δεκαήμερη περιοδεία στα νησιά ο Κασσελάκης

Κλιμακώνεται καθημερινά η δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωκλογών του Ιουνίου. 

Οριστικό: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  το πρωί βρέθηκε στο λιμάνι της Λέσβου και είδε  από κοντά το πλήθος των τουριστών από την Tουρκία που επισκέπτονται καθημερινά το νησί μετά την πιλοτική εφαρμογή της visa express, δίνοντας μεγάλη ανάσα στην τοπική οικονομία.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τους τούρκους τουρίστες ενώ δεν χάλασε το χατίρι σε κάποιους που ήθελαν μια selfie. 

«Η έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η προσέγγιση Ελλάδας και Τουρκίας έχει απτά πραγματικά αποτελέσματα, πρώτα και πάνω απ’ όλα για τους νησιώτες μας, οι οποίοι είναι και οι πρώτοι οι οποίοι θέλουν να ζούμε σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας με τον γείτονά μας και να έχουμε προφανώς και τα οικονομικά οφέλη από αυτήν την τακτική επικοινωνία» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 Όταν βρέθηκε μπροστά σε μικρούς ποδοσφαιριστές η κουβέντα πήγε στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επι της Φέχνερ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με στελέχη του Λιμενικού για την μείωση των μεταναστευτικών  ροών και παραβρέθηκε στην παράδοση του νέου οδικού  άξονα  Καλλονής- Σίγριου.

Κασσελάκης: Δεκαήμερη περιοδεία στα νησιά με σκάφος 

Αύριο από το Λιμάνι του Λαυρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινάει με σκάφος δεκαήμερη περιοδεία σε νησιά του Αιγαίου. Πρώτος σταθμός η Σύρος. Θα φθάσει μέχρι το Αγαθονήσι και το Καστελόριζο με τελευταίο λιμάνι Σκύρος.

Στη Θεσσαλονίκη ο Κασσελάκης 

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το πρωί επισκέφτηκε το ειδικό επαγγελματικό λύκειο της Πυλαίας που ανέστειλε την λειτουργία του εξαιτίας ακαταλληλότητας των υποδομών

Κουτσούμπας: Κριτική για ελλείψεις στην αντιπυρική προστασία 

Βολές κριτικής από τον Δημήτρη Κουτσούμπα   για ελλιπή προετοιμασία στην αντιπυρική προστασία ενώ άφησε αιχμές για ιδιωτικοποίηση των δασών. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top