Ανδρουλάκης: Ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το Κουτί της Πανδώρας

Επίσκεψη στα γραφεία της ΑΔΑΕ για την υπόθεση των Υποκλοπών

Με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο συναντήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τους λόγους που βρέθηκε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και ζήτησε επιτάχυνση των διαδικασιών.

Ανδρουλάκης  - Κασσελάκης: Τι συμφώνησαν για τις υποκλοπές      

Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα. Ο κύριος Ανδρουλάκης πήγε στον κύριο Ράμμο προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και να επανακαταθέσει το αίτημά του για πλήρη ενημέρωση των αιτιών που οδήγησαν στην παρακολούθησή του. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αντώνης Αντωνόπουλος το χρονοδιάγραμμα είναι το εξής: Να καθαρογραφεί η απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας αμέσως μετά θα επιδοθεί στην Ολομέλεια της ΑΔΑΕ η οποία θα συνεδριάσει και μετά αναμένεται να καλέσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για να του δώσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσής του.

Υποκλοπές: Ποινική αναβάθμιση της έρευνας

«Είμαι σίγουρος, ότι ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση, ανοίγω και το κουτί της Πανδώρας για τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που είναι βαθιά εμπλεκόμενη σε μια ιστορία που έχει πλήξει τους θεσμούς» ανέφερε. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top