Παραιτήθηκαν ο Υπουργός Παπασταύρου και ο Υφυπουργός Μπρατάκος!  

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου για την «καρατόμηση»

Παραιτήθηκαν πριν από λίγο ο  Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού πριν από λίγο αναφέρεται συγκεκριμένα:  

«Ο Υπουργός Επικρατείας Στ. Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γ. Μπρατάκος, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

Παραίτηση Γιάννη Μπρατάκου

Ο Υφυπουργός Γιάννης Μπρατάκος ο οποίος παραιτήθηκε σήμερα το βράδυ  

Είχε προηγηθεί μεγάλος επικοινωνιακός «θόρυβος» για τη συνάντησή που φέρεται να πραγματοποίησαν ο  κ. Παπασταύρου και ο κ. Μπρατάκος με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του, λίγο αφότου ΜΜΕ ιδιοκτησίας του τελετυταίου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, για τις δημοσιοποιημένες συνομιλίες σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών.     

Όπως ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής του Star Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, κυβερνητική πηγή του δήλωσε ότι η παρουσία τους σε κοινωνική εκδήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο δημοσίευμα «έστειλε το λάθος μήνυμα».    

Σήμερα πάντως το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης είχε πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παπασταύρου και τον κ. Μπρατάκο στο Μέγαρο Μαξίμου, μέσα σε βαρύ για τους συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης κλίμα.      

ΣΥΡΙΖΑ: «Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη»  

«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, στην οποία προσθέτει.  

Οι αναγκαστικές  «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί. 

Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους...». 

«Καπνίζαν πουρα  ο κ. Μπρατάκος και ο κ. Παπασταύρου  ή κάπνιζαν την πίπα της ειρήνης με τα συγκεκριμένα συμφέροντα;» αναρωτήθηκε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.  

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top