Στο «κόκκινο η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με εκατέρωθεν επιθέσεις

Για τις επιχειρήσεις Κασσελάκη και το ζήτημα της Ασημακοπούλου

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές.

Το «γαλάζιο» στρατόπεδο  «πυροβολεί» τον Στέφανο Κασσελάκη για τις  επιχειρηματικές του δραστηριότητες και για το δάνειο στα κομματικά μέσα ενημέρωσης.

Κασσελάκης: Το video για τον Στρατό με τη μαμά να λέει «ζακέτα να πάρεις»!

Προσπάθεια αντιπερισπασμού για την υπόθεση διαρροής e-mails αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών, βλέπει η Κουμουνδούρου. 

Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις  εταιρείες  Στ. Κασσελάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα  Πρώτο Θέμα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Κασσελάκη, από το 2007 μέχρι και σήμερα εμφανίζουν την εικόνα λαβύρινθου.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα 

Εν αναμονή της υποβολής του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι τον Ιούνιο όπως προβλέπεται, η ΝΔ ζητάει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα:  

«Όταν έγινε ο δανεισμός της Left Media ποιος ήταν ο διαχειριστής της εταιρείας OSIOS LLC και ποιος κύριος μέτοχος. Ποιος τελικά υπογράφει την δανειακή σύμβαση για λογαριασμό της εταιρείας;». 

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικά  εκτεθειμένη η κυβέρνηση στην υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει προσπάθεια αντιπερισπασμού από την πλευρά της κυβέρνησης για την υπόθεση διαρροής των emails αποδήμων από το υπουργείο Eσωτερικών:   

Κεραμέως για Ασημακοπούλου: Δεν ήμουν Υπουργός τότε  

«Βαρύτατα πολιτικά εκτεθειμένη από το σκάνδαλο της διοχέτευσης προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού από το υπουργείο της κυρίας Κεραμέως στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που συνιστά ποινικό αδίκημα, η κυβέρνηση επιδιώκει να συντηρεί τεχνητά το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Στέφανου Κασσελάκη».

 

«Καρφιά» και από το ΠΑΣΟΚ για τις εταιρείες Κασσελάκη 

Αλλά και το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: 

«Φαντάζει τουλάχιστον ως κοροϊδία ο κ. Κασσελάκης να ευαγγελίζεται και να υπόσχεται τη φορολογική δικαιοσύνη -όπως έκανε σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση-, και την ίδια ώρα να επιλέγει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον “φορολογικό παράδεισο” του Delaware για να αυξήσει τα κέρδη του μέσω της φοροαποφυγής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top