Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω να πάω σε δεύτερη θητεία»

Πρώτη συνέντευξη μετά το σκάνδαλο κακοποίησης

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από τις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του για κακοποίηση παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλημέρα», με τον Σωτήρη Πολύζο. 

Αλέξης Γεωργούλης: Πρώτη εμφάνιση στην Κύθνο μετά τις καταγγελίες

Ο νυν ευρωβουλευτής μίλησε για τις επιδιώξεις του ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχαν γίνει εναντίον του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε δηλώσεις. 

«Κάποιος θα πει "έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;" και θα πω εγώ, ότι αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε, δε θα το έλεγε απλώς, θα το βροντοφώναζε, αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει δηλώσεις», είπε ο Σωτήρης Πολύζος.

Άρση ασυλίας για Αλέξη Γεωργούλη και Μαρία Σπυράκη

Πάντως ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έκρυψε ότι θα επιδιώξει μια δεύτερη θητεία στην Ευρωβουλή. 

Ελένη Χρονοπούλου: Τι απάντησε για τον Αλέξη Γεωργούλη σε εκπομπή  

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι Ευρωκλογές για εμένα είναι κάτι το οποίο θα σηματοδοτούσε μια νέα θητεία, δηλαδή θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ, θα ήθελα πολύ να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά σε συνάρτηση με το τι γίνεται στην Ελλάδα και πού μπορεί να σταθεί μια τέτοια οπτική γωνία που έχω εγώ», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top