Σφοδρή εσωκομματική σύγκρουση στη ΝΔ: Βόζενμπεργκ κατά Παπαδημητρίου    

Επιφυλάσσεται για αγωγή η ευρωβουλευτής της ΝΔ κατά του πρώην βουλευτή  

Ελίζα Βόζενμπεργκ

Κόντρα προέκυψε αιφνιδίως στο εσωτερικό της ΝΔ μεταξύ της ευρωβουλευτού ΝΔ Ελίζας Βόζενμπεργκ και του πρώην βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου. O κ. Παπαδημητρίου υπονόησε συγκεκριμένα για την κα Βόζενμπεργκ  ότι έχει κάτι «μεγάλο και βαρύ» και δεν ξέρει αν θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο, χωρίς όμως να αναφερθεί σε κάτι συγκκεκριμένο.  

Η φωτογραφία με τη Βόζενμπεργκ έβαλε σε μπελάδες τον Καραμανλή Junior 

Η Ευρωβουλευτής σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με τον πρώην βουλευτή και τον ρώτησε τι εννοούσε και φέρεται να μην έλαβε συγκεκριμένη απάντηση. 

Συγκλονισμένη η Βόζεμπεργκ για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Κάτι ήξερε και του έκλεισαν το στόμα

Μετά την επικοινωνία τους ανέφερε σε ανάρτηση στο twitter ότι επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της, απειλώντας τον με νομικές συνέπειες. 

«Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητρίου  που αυθαίρετα και απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια» αναφέρει στην ανάρτησή της στο X η Ελίζα Βόζενμπεργκ. 

 

Να σημειωθεί ότι προ καιρού υπήρξε κόντρα του πρώην βουλευτή της ΝΔ – μετά από σχόλιό τους σε τηλεοπτική εκπομπή - και με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια.

Κόντρα Κικίλια - Μπ. Παπαδημητρίου μετά από σχόλιο σε τηλεοπτικό σταθμό!          

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top