Εξεταστική Τέμπη: Ένταση για το αν είχε υποστεί εγκεφαλικό ο μηχανοδηγός  

Τι κατέθεσε η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων  

Ένταση είχαμε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή για το δυστύχημα των Τεμπών. Η κυβερνητική πλειοψηφία ζήτησε τον πλήρη ιατρικό φάκελο του νεκρού μηχανοδηγού από την ΡΑΣ, καθώς προέκυψαν πληροφορίες ότι είχε ιστορικό εγκεφαλικού, ενώ η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενοχοποιεί τους νεκρούς. 

Πλεύρης: Ζήτησε να εξαιρεθεί από την Εξεταστική για τα Τέμπη 

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Κολοβάτσιος από τη Βουλή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  σήμερα κατέθεσε στην εξεταστική η πρόεδρος της ΡΑΣ Ιωάννα Τσιαπαρίκου και οι βουλευτες της πλειοψηφίας  της ζήτησαν τα πιστοποιητικά υγείας, με βάση τα οποία ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας  που έχασε την ζωή του είχε κριθεί ικανός να ασκεί τα καθήκοντα του. 

 

Εξεταστική για τα Τέμπη: Η κατάθεση της προέδρου της ΡΑΣ

Εξεταστική για τα Τέμπη: Η κατάθεση της προέδρου της ΡΑΣ

Κι αυτό γιατί είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι υπάρχουν έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι είχε ιστορικό  με σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό. Τα έγγραφα όμως δεν είχαν ΑΜΚΑ, δεν είχαν φωτογραφία του και δεν είχαν τις πλήρεις ιατρικές γνωματεύσεις. 

Τέμπη: Βρέθηκε το «μαύρο κουτί» της μοιραίας αμαξοστοιχίας

Η πλειοψηφία άσκησε κριτική στην Πρόεδρο της ΡΑΣ για ανεπαρκής ελέγχους. Η ίδια παρέπεμψε στη Hellenic Train ως αρμόδια για τα συγκεκριμένα έγγραφα. Η  αντιπολίτευση κατηγόρησε επίσης την κυβερνητική πλειοψηφία ότι προσπαθεί να ενοχοποιήσει ακόμη και νεκρούς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top