Σαμαράς: Θα λέμε στον λαό να ψηφίζει και σε βουλευτές-υπουργούς να απέχουν;

Νέα διαφοροποίηση του τ. πρωθυπουργού για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Οι αιχμές Σαμαρά για τη σύσταση της κυβέρνησης σε διαφωνούντες βουλευτές - υπουργούς (Video Open)  

Αιχμές διατύπωσε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και της ψήφισής του, κατά την άφιξή του στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας, όπου παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου.

«Mαλλιά – κουβάρια» στη ΝΔ μετά την αντίδραση Σαμαρά στο μεταναστευτικό 

Ο κ. Σαμαράς απάντησε συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχής βουλευτών της ΝΔ κατά την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Μητσοτάκης για γάμο ομόφυλων: Δεν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας 

Σχετικά με τη δική του στάση κατά την ψηφοφορία στη Βουλή, ο τέως πρωθυπουργός ανέφερε:   

Κασσελάκης στο Star: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει το νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια 

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top