ΣΥΡΙΖΑ: «Η εκπρόσωπος Τύπου απέκλεισε δημοσιογράφους από ερωτήσεις»

Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη παραχώρησε το πρωί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, όμως, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής υπήρχαν παρατράγουδα. 

Σε αυτή την τηελεοοπτική συνάντηση αυτή ερωτήσεις απηύθυνε μόνο ο Γιώργος Παπαδάκης και κανείς άλλος από τους δημοσιογράφους που ήταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Διαγράψαμε όσους είχαν έλλειψη σεβασμού προς τον πρόεδρο»

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και την Κάτια Μακρή γιατί δεν τους επιτράπηκε να κάνουν ερωτήσεις. 

«Είχαμε προηγουμένως την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις. Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΣΥΡΙΖΑ: «Τελειώσαμε με την ελίτ, ανοιχτή η πόρτα» διαμήνυσε η Αυγέρη 

Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή του είπε με τη σειρά της: «Eγώ κάθισα ήσυχη, γιατί σέβομαι εσένα Γιώργο. Η κυρία Αυγέρη θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, ως παλιά συνάδερφος».

«Να πω και εμένα με ενόχλησε αυτή η στάση», συνέχισε ο παρουσιαστής.

Η στενή συνεργάτιδα του Κασσελάκη στο Star: Ατυχείς οι δηλώσεις Αχτσιόγλου

Πηγές, ωστόσο, από το περιβάλλον της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετέδιδαν πως η πρόσκληση από την εκπομπή ήταν ξεκάθαρη και προέβλεπε ότι η κυρία Αυγέρη θα απαντούσε σε ερωτήσεις μόνο του κ. Παπαδάκη και του Γιώργου Γρηγοριάδη, των παρουσιαστών δηλαδή της εκπομπής. 

Η ίδια φέρεται να μην είχε ενημερωθεί για την παρουσία άλλων δημοσιογράφων πριν την έλευση της στο στούντιο. Ιδίως όταν ένας εκ των δημοσιογράφων που είχαν προσκληθεί στο πάνελ υπήρξε στις τελευταίες εθνικές εκλογές υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top