Εκατοντάδες Μανιάτες στο ΣΕΦ με τον υποψήφιο δημάρχο Α. Μάνης Π. Αδάμη  

Παρών και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κ. Καττσαφάδος  

Γιορτή Μάνης υποψήφιος δήμαρχος Α. Μάνης Π. Αδάμης

Πλήθος κόσμου διασκέδασε σε ένα «ταξίδι» στην παράδοση με αφετηρία τη Μάνη, με ζωντανή μουσική, χορό, πλούσια εδέσματα, πολλές εκπλήξεις και δώρα. 

Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές 2023: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ εκατοντάδες Μανιάτες του λεκανοπεδίου έδωσαν το παρών για μία ακόμη χρονιά στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη». Το παρόν έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος  στις δημοτικές εκλογές για τον  Δήμο Ανατολικής Μάνης, Παρασκευάς Αδάμης.  

Δημοτικές Εκλογές 2023: Πόσα χρήματα θα πάρουν τα μέλη της εφορευτικής

«Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ με τόσους Μανιάτες. Το μανιάτικο στοιχείο είναι έντονο σε κάθε γωνία της Ελλάδας και σημερινή συνάντηση θυμίζει την πρόσφορα της Μάνης αλλά και των Μανιατών στην ιστορία της Ελλάδας» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.     

Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές: Μέχρι πόσους σταυρούς βάζουμε

Στην συνάντηση και ο Υφυπουργός Προστασίας του του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των συμπατριωτών του, ενώ είχε και σύντομη συνομιλία με τον υποψήφιο δήμαρχο .  

Μέρος των εσόδων, όπως είπε και η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» Δήμητρα Κούβαρη, θα διατεθεί για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top