Στέφανος Κασσελάκης: Πώς «διαβάζουν» τη νίκη του σε Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ

Δεν τον υποτιμούν αλλά εκτιμούν ότι χρειάζεται χρόνος για αποτίμηση

Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη αλλάζει τους ισορροπίες στο πολιτικό παιχνίδι, γι' αυτό και η περίπτωσή του συζητήθηκε σήμερα στον «πρωινό καφέ» του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και του ΠΑΣΟΚ. 

Ο φιλόζωος Κασσελάκης και τα ελληνικά του Τάιλερ 

Ο Γιώργος Ευγενίδης μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα τις τελευταίες πληροφορίες. 

Όπως επισήμανε, στον «καφέ» του Μαξίμου δεν εξεπλάγησαν από το αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε μόνο ένας που έβλεπε σενάριο εκλογής Αχτσιόγλου στο Μαξίμου. Ομοίως.  δεν εξεπλάγησαν και στο ΠΑΣΟΚ. 

Όλοι συμφωνούν όμως ότι χρειάζεται χρόνος, χωρίς όμως το «φαινόμενο» Κασσελάκη να τους τρομάζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον υποτιμούν κιόλας. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 56,69%

Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ: «Βαρίδια» για τον Κασσελάκη Παππάς και Πολάκης 

Αν σε κάτι συγκλίνουν οι εκτιμήσεις Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ είναι ότι τα δύσκολα τώρα άρχισαν για τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που «γράφει» καλά στα ΜΜΕ, αλλά κουβαλάει «βαρίδια»  δηλαδή Πολάκη-Παππά, πρόσωπα που «γράφουν»  αρνητικά στην ευρύτερη κοινή γνώμη,  εκτός των στενών ορίων του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολιτικό «Unfair» από Τσακαλώτο και στελέχη της εσωκομματικής μειοψηφίας 

Πάντως, όπως επισήμανε ο πολιτικός σχολιαστής του Star,  ενώ ο κ. Κασσελάκης έλαβε δύο ευγενικά τηλεφωνήματα από τους κυρίους Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη, ο δε κ. Μητσοτάκης τον κάλεσε και να τα πουν, έτυχε και ενός πολιτικού «ανφέρ» από στελέχη του δικού του κόμματος.

Γ. Ευγενίδης: Unfair από Τσακαλώτο και εσωκομματική μειοψηφία 

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Κασσελάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία τους 

Με πρώτο τον κ. Τσακαλώτο που δεν τον συνεχάρη και μια σειρά στελεχών της μειοψηφίας που έσπευσαν να τον «κοντύνουν»  π.χ.  ο κ. Σκουρλέτης. 

«Δεν καταλαβαίνουν, πάντως, έτσι ότι δικαιώνουν το κριτήριο του κόσμου που ψήφισε Κασσελάκη και αποδοκίμασε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ και θεματοφύλακες της ταυτότητάς του» πρόσθεσε ο Γ. Ευγενίδης  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top