Τζουμάκας για Κασσελάκη:«Μεταβατικός αρχηγός, θα δείξει αν είναι μια φάρσα»

Μίλησε για τυχοδιωκτισμό

Λάβρος κατά του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ο Στέφανος Τζουμάκας μετά από την εκλογή του στην προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Τζουμάκας, ο οποίος έμεινε εκτός του β΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα και υποστήριξε πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι μεταβατικός πρόεδρος. 

Κασσελάκης: «Ευχαριστώ όσους επέλεξαν το φως»

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση. Θετικό το ότι τον επέλεξε τόσος κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα με αρχές. Πολλές φορές ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», είπε στον ΣΚΑΪ.

Τζουμάκας: «Εμφανίστηκαν πάρα πολλοί τυχοδιώκτες μετά την παραίτηση Τσίπρα»

Στη συνέχεια, σημείωσε δεικτικά ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκαν αρκετοί τυχοδιώκτες στο κόμμα. 

Αχτσιόγλου: Να έχει δύναμη ο Κασσελάκης στα νέα του καθήκοντα 

«Πολλοί πλασάρονται ως νέα εποχή και έρχονται από το παμπάλαιο παρελθόν. Θα δούμε εάν πρόκειται για μια ακόμη φάρσα στην πολιτική ιστορία ή εάν όντως υπάρξει μια άλλη πολιτική. Με την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα δημιουργήθηκε μια κρίση ηγεσίας στο χώρο και μια κρίση πολιτικής. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί τυχοδιώκτες για να μπορέσουν να μπουν σε ένα προοδευτικό κόμμα, στην πολιτική και γενικά να μπουν στη χώρα», είπε και πρόσθεσε πως δρα για λογαριασμό άλλων κέντρων.

«Τον έφεραν από τις ΗΠΑ. Έπαιζε στα χρηματιστήρια, ο τζογαδόρος θα είναι στην πολιτική;», είπε και σε ερώτηση αν θα παραμείνει στο κόμμα μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε:

Μητέρα Κασσελάκη: Τι είπε για τον γιο της και γιατί ήρθε σήμερα στην Ελλάδα

«Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχει ο χώρος αυτός». 

Ο Στέφανος Τζουμάκας υποστήριξε επίσης πως η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει και ότι ο κ. Κασσελάκης θα είναι μεταβατικός αρχηγός του κόμματος.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε επειδή άσκησε πολιτικές ήττας και ορισμένοι έχουν την αυταπάτη ότι θα δικαιώσουν τις πολιτικές ήττες, αυτό επιχειρείται τώρα από ορισμένους, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις φάρσες», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top