Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας - Η πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό

«Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα»

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στο εκλογικό κέντρο της Πλάκας ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Τσίπρας: Δε θα δώσει το «παρών» στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα από το 1ο Πειραματικό στην οδό Ηπίτου 15.

Φανερά ευδιάθετος, χαιρέτησε τον κόσμο που τον υποδέχτηκε και φωτογραφήθηκε με πολλούς από τους παρευρισκόμενους. 

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα χιλιάδες μέλη. Το δικό τους «παρών» και το δικό μου, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα» είπε στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα. 

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν συμμετείχε καθόλου στις εσωτερικές διαδικασίες για τη διαδοχή του, παραμόνο σήμερα που στήριξε με την ψήφο του τον «διάδοχό» του. 

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές

Μεγάλη είναι η συμμετοχή του κόσμου που έσπευσε στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσει το νέο πρόσωπο που θα εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάνω από 102.000 άτομα ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 17:00, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά ως τις 20:00.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top