«Ναι» από πέντε κόμματα στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων

Κεραμέως: Ιστορική μέρα – Διαμορφώνεται η πλειοψηφία 200 βουλευτών   

Υπέρ του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τη διεύρυνση του δικαιώματος ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού («Άρση των περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού»)  τοποθετήθηκαν επί της αρχής 5 κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σπαρτιάτες, Νίκη, Πλεύσης Ελευθερίας) κατά τις τοποθετήσεις των  εισηγητών και ειδικών αγορητών τους, στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Ψήφος Ελλήνων εξωτερικού: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο 

«Σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα καθώς φαίνεται να διαμορφώνεται η απαιτούμενη συναίνεση», ανέφερε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.  

Μητσοτάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Επανάσταση η ψήφος των ομογενών

Η κυρία Κεραμέως, με παρέμβασή της, σχολίασε πως από τη «θετική στάση των κομμάτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των Σπαρτιατών, της Νίκης και της Πλεύσης Ελευθερίας στο νομοσχέδιο φαίνεται να διαμορφώνεται η αυξημένη πλειοψηφία των 200 βουλευτών για την ισχύ του νόμου. Είναι μία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλες τις παρατάξεις γι' αυτό. Θα είμαστε εδώ για να κάνουμε μία ενδελεχή συζήτηση. Θεωρώ μείζονος σημασίας αυτήν την ημέρα, με τη διαμόρφωση αυτής της κοινοβουλευτικής θητείας να υπάρχει μία ιστορική συναίνεση και ευχαριστούμε τα κόμματα για αυτήν τη συνεργασία».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top