Σκληρή κόντρα Βελόπουλου με τον Στίγκα των «Σπαρτιατών»

Οι «κατά δήλωση πατριώτες» και «ο έμπορος του ανθρώπινου πόνου»

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Βασίλη Στίγκα ξέσπασε λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και των πρόεδρο των Σπαρτιατών ξέσπασε με αφορμή την κατάθεση μπαράζ προτάσεων για σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών στη Βουλή (για Τέμπη, Συμφωνία Πρεσπών, Μάτι, κλπ) από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι «κατά δήλωση πατριώτες» δεν τις έχουν υπογράψει.

Εκλογές 2023: Το «καρφί» του Βελόπουλου για τους Σπαρτιάτες

«Πέρασαν ήδη 24 ώρες από την κατάθεση εξεταστικών επιτροπών και όλα τα κόμματα ακόμα και οι κατά δηλωσην πατριώτες δεν υπογράφουν τις εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι Τέμπη, υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμα! Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις προδόθηκε ο..... Ιησούς, εδώ προδίδονται οι... Έλληνες! ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;», σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Βελόπουλος.

Καμμένος: Έταξαν στον Τσίπρα το Νόμπελ Ειρήνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Επειδή ακούω φθηνές δικαιολογίες λέω: Όσοι βάζουν προσκόμματα για να μην υπογράψουν τις εξεταστικές είτε είναι ΝΔ είτε άλλο κόμμα, ψάχνουν φθηνές δικαιολογίες! Οι μάχες δίνονται όχι μόνο όταν είσαι σίγουρος για την νίκη αλλά όταν είσαι έτοιμος να παλέψεις και είσαι μαχητής! Τα άλλα είναι δικαιολογίες του... στημένου !», σημείωσε σε νέα ανάρτηση.

Μητσοτάκης: Ανακοινώνει αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο στα 840 ευρώ

Λίγη ώρα μετά, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών απάντησε με πολύ αιχμηρό ύφος στον κ. Βελόπουλο, γράφοντας πως «ο έμπορος του ανθρώπινου πόνου Βελόπουλος τώρα θυμήθηκε τις Εξεταστικές Επιτροπές πετώντας ένα χαρτί στον αέρα.. Αυτές οι ενέργειες γίνονται πρώτα με διαβούλευση και συζήτηση, κατάλαβες ηγέτη?».

Κεφαλά: Η ανάρτηση μετά την κατακραυγή - «Δεν υποστηρίζω τους Σπαρτιάτες»

Επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Σπαρτιατών, Χάρης Κατσιβαρδάς: «Ο κ. Βελόπουλος τρέφει χίμαιρες για ένα δήθεν ηγετικό ρόλο στον “πατριωτικό χώρο”. Ζητά εξεταστική επιτροπή για μια χρονική περίοδο, που άνηκε ο ίδιος στη ΝΔ, πριν καν ιδρύσει το κόμμα του. Επίσης ζητά εξεταστική επιτροπή για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, με την οποία ο ίδιος συμφώνησε κι υπέγραψε (Πρακτικά της Βουλής, 10-3-2020, σελ 401-402)! Επιπροσθέτως, ο χαρακτηρισμός, για την προδήλως ετεροβαρή προς τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο κος Βελόπουλος είχε αναφέρει κατά το πρόσφατο παρελθόν ως “καλή Συμφωνία” και ότι δεν ήταν δήθεν “προδοσία”, επαναβαφτίστηκε μόλις εχθές Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ως “επαίσχυντη”. Η υποκριτική πρωτοβουλία της σύστασης εξεταστικών επιτροπών ελήφθη αμιγώς για λόγους εντυπωσιασμού και άγρας δημοσιότητας άνευ ουσίας και σοβαρότητας. Λέμε “όχι” στην εκ του ασφαλούς πατριδοκαπηλία του κου Βελόπουλου!».

Τα βέλη συνεχίστηκαν με αυτή τη φορά τον κ. Βελόπουλο να παίρνει σειρά: «Ας μιλήσουμε πολιτικά: ουδέποτε ήμουν στη Νέα Δημοκρατία όταν υπεγράφη η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ουδέποτε ήμουν στη Νέα Δημοκρατία, ουδέποτε είπα ότι ήταν καλή η συμφωνία! Αυτός που υπογράφει το κείμενο πρέπει να τα αποδείξει κιόλας! Όταν λες ενσυνείδητα ψέματα πρέπει να είσαι και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες! Η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε σε ασοβαρους γυρολόγους των κομμάτων. Μία απλή ανάγνωση του κανονισμού της Βουλής θα τους βοηθήσει για να καταλάβουν τι σημαίνει εξεταστική επιτροπή και τι σημαίνει στηρίζω την πρόταση για εξεταστικές που αφορούν Πρέσπες Τέμπη μάτι για την ίδια την κοινωνία! Απαντάμε πολιτικά αλλά όταν χρειάζεται απαντάμε και διαφορετικά! Δεν φτάνει που δεν στηρίξατε την πρόταση επιχειρούν με ψέματα(γνωστή τακτική, γνωστών κύκλων) να σπιλώσουν ανθρώπους! Ραντεβού με τον κ. Σαρακη (ξέρετε που) λοιπόν αφού δεν υπάρχει άλλη λύση!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top