Μαρινάκης: Οι Σπαρτιάτες θα αντιμετωπιστούν κοινοβουλευτικά και πολιτικά

Τι είπε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος στο πρώτο του briefing    

Παύλο Μαρινάκης

Την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών (briefing) έκανε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος ξεκινώντας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή να τον ορίσει σε αυτή τη θέση και είπε ότι δεσμεύεται να ανταποκριθεί με όλες του τις δυνάμεις σε αυτά τα απαιτητικά καθήκοντα, ελπίζοντας σε μία καλή και παραγωγική συνεργασία.

Nέα κυβέρνηση: Αυτά είναι τα ονόματα που ανακοινώθηκαν επισήμως

Μαρινάκης: Κοινοβουλευτικά και πολιτικά θα αντιμετωπιστούν οι Σπαρτιάτες 

Αναφερόμενος στο κόμμα Σπαρτιάτες  ο κ. Μαρινάκης ανέφερε:«Το προηγούμενο διάστημα εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο που μας έδινε το Σύνταγμα και οι νόμοι έτσι ώστε να μην δίνεται η δυνατότητα νομικά, ο Αρειός Πάγος πάντοτε κρίνει, σε εγκληματικές οργανώσεις ή σε ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί για τέτοια αδικήματα να αποτελούν αρχηγούς κομμάτων τα οποία θα εισέλθουν στη συνέχεια στη βουλή. Είχαμε και τις σχετικές αποφάσεις». «Οι Σπαρτιάτες θα αντιμετωπιστούν στη βουλή κοινοβουλευτικά και πολιτικά» υπογράμμισε.

Σπαρτιάτες: Ο Κασιδιάρης, η κηροζίνη, τα social media και οι ψηφοφόροι

Για το εάν η ΝΔ προσφύγει στο εκλογοδικείο επανάλαβε ότι οι Σπαρτιάτες αντιμετωπιστούν κοινοβουλευτικά και πολιτικά. «Προφανώς όποιος έχει μεμονωμένα δικαίωμα να κάνει προσφυγή είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Το κρίσιμο νομικό θέμα, το οποίο δεν είμαστε δικαστήριο να το κρίνουμε, είναι αν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, είναι ο πραγματικός και ουσιαστικός αρχηγός του κόμματος αυτού» συμπλήρωσε.

«Η σωστή και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας και δεν πρέπει να αφήσουμε στην παραπληροφόρηση, την ελλιπή ενημέρωση, στα fake news να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη», τόνισε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Τι είπε για το περιστατικό με εργαζόμενο στη Ρόδο 
 
«Οι πολιτικές ηγεσίες των δύο αρμόδιων υπουργείων καθώς και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες επενέβησαν άμεσα όπως είχαν καθήκον, δείχνοντας άμεσα αντανακλαστικά. Η τήρηση της νομοθεσίας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για την κυβέρνηση, κάτι που δείχνει και με τις πολιτικές της. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε προς όφελος του συνόλου των εργαζομένων» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση για το περιστατικό του εργαζόμενου στη Ρόδο.

Ρόδος: Στον εισαγγελέα η υπόθεση με το σερβίρισμα στη θάλασσα

Εντείνονται οι έλεγχοι και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο είπε ο κ. Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση για καταγγελίες τουριστών για υπερβολικές χρεώσεις σε νησιά, προσθέτοντας «εμείς θέλουμε τις καταγγελίες των πολιτών και τις καταγγελίες τουριστών και θα εξετάζεται κάθε καταγγελία και καθετί που θα γίνεται γνωστό ακόμη και από τα social media, με όσα προβλέπει ο νόμος. Και θα υπάρχουν άμεσες επεμβάσεις για την τήρηση της νομιμότητας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top