Νέα κυβέρνηση: Τα πρώτα νομοσχέδια και το Market Pass   

  Για το μεταναστευτικό η πρώτη κυβερνητική σύσκεψη το απόγευμα    

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει διαρκείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του, ενώ αύριο συνεδριάζει για πρώτη φορά το Υπουργικό Συμβούλιο. 

Νέα κυβέρνηση: Το παρασκήνιο της ορκωμοσίας – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Ο Γιώργος Ευγενίδης, μετέδωσε τις τελευταίας πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Τι μετέδωσε ο Γ. Ευγενίδης για την πρώτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου     

Τι μετέδωσε ο Γ. Ευγενίδης για την πρώτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου  

Αύριο το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο - «Μπλε» φάκελοι στους υπουργούς    

Όπως ανέφερε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να βάλει σε σειρά το κυβερνητικό έργο.

Δένδιας από το Υπ.Άμυνας: Η Ελλάς κρατά κλάδο ελαίας αλλά και ξίφος δικαίου

Αύριο το πρωί  θα έρθουν  οι υπουργοί για το πρώτο Υπουργικό, όπου θα πάρουν στα χέρια τους τους περίφημους «μπλε φακέλους», με τις προτεραιότητές τους για το επόμενο διάστημα, τις άμεσες και τις πιο μακροπρόθεσμες. Και, βεβαίως, ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει το στίγμα του ενόψει της δουλειάς των επόμενων μηνών. 

Νέα Κυβέρνηση: To τριπλό «στοίχημα» σε Υγεία, Παιδεία και Μεταφορές

Τα πρώτα νομοσχέδια και η επέκταση του Market Pass 

Ήδη, στο κυβερνητικό επιτελείο κάνουν και τον νομοθετικό προγραμματισμό των επόμενων εβδομάδων, καθώς η Βουλή θα κλείσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι πρώτο νομοσχέδιο θα είναι το «λίφτινγκ»  στο επιτελικό κράτος, ενώ εντός Ιουλίου θα έρθει και το οικονομικό πολυνομοσχέδιο με αύξηση στο αφορολόγητο, μειώσεις τεκμηρίων, ΕΝΦΙΑ κ.ο.κ. σε ορίζοντα τετραετίας, ενώ ξετάζεται σοβαρά και η επέκταση του Market Pass για τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμα. 

Ο Κ. Μητσοτάκης ξεκινά επισκέψεις στα Υπουργεία – Αύριο στο Οικονομικών

Για να στείλει το μήνυμα, πάντως, ότι το κυβερνητικό έργο πρέπει να τρέξει, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει συσκέψεις με υπουργεία αιχμής, εξ ου και αύριο το απόγευμα θα πάει στο υπουργείο Οικονομικών και από την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει και σε άλλα υπουργεία. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top