Αναταράξεις σε ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε ο κύκλος των παραιτήσεων – Ποιος αποχωρεί

«Στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε και λειτουργεί μια φραξία»

«Έκλεισε ένας κύκλος - Θέτω εαυτόν στην κρίση των μελών μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων για τις εκλογές

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, με σκληρές κουβέντες, ανακοίνωσε ο Άγης Τάτσης, μετά τη μεγάλη ήττα του κόμματος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

«Τα όσα διαδραματίστηκαν την τελευταία περίοδο γύρω από τα εθνικά θέματα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ανέφερε το στέλεχος της Κουμουνδούργου, προερχόμενο από την Προοδευτική Συμμαχία.

Εκλογές 25 Ιουνίου 2023: Η σύγκριση των αποτελεσμάτων με το 2019

«Πίστεψα και προσπάθησα να συμβάλλω στο μετασχηματισμό του, σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό, προοδευτικό σοσιαλιστικό κόμμα. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκα και βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην σταθερή άρνηση της κομματικής γραφειοκρατίας να συμβάλει σε αυτή την μετεξέλιξη. Άρνηση που συχνά έπαιρνε τη μορφή της χυδαιότητας και του παραλογισμού», ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook.

Πρώην υπουργός της ΝΔ έχασε τη βουλευτική έδρα για...10 ψήφους

«Άνθρωποι, ανεπάγγελτοι, παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν και το πιο απλό πολιτικό ζήτημα, κράδαιναν ένα "αριστερόμετρο" με το οποίο προσπαθούσαν να μετρήσουν τον ίσκιο του καθενός», συνεχίζει ο κ. Τάτσης.

Εκλογές 2023: H πρωτιά Μητσοτάκη που έγραψε ιστορία για τη ΝΔ

«Μόνο που μετρούσαν τη σκιά τους το πρωί και όλων των άλλων το βράδυ», αναφέρει το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε και λειτουργεί μία φράξια, η οποία μοναδική στόχευση έχει την καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην λογική ενός "καθαρού κόμματος" της δήθεν ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία σε κάθε προσπάθεια του κόμματος για ανάκαμψη, φρόντιζε με δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών της να την ακυρώνει».

Η πρώτη ανάρτηση του Μητσοτάκη μετά τη νίκη του στις εκλογές

Ο κ. Τάτσης ήταν στο ΠΑΣΟΚ έως το 2013, όταν και αποχώρησε.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top