Αποθέωση Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ - Καπνογόνα, πυρσοί και συνθήματα

«Σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά» - «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε»

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς όπου μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη νίκη του κόμματος στις εκλογές 2023.

Οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη - Ποια ονόματα ακούγονται

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς» είπε στους συγκεντρωμένους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας που τον αποθέωσαν με πυρσούς, κόρνες και φωνάζοντας συνθήματα.

Αποθέωση Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ

Αποθέωση Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς / Eurokinissi

«Για δεύτερη συνεχόμενη φορά όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα κομματικά στελέχη. Ξέρω πόσο κουραστήκατε, όμως σήμερα το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας. Ο λαός μας εμπιστεύτηκε με άνετη πλειοψηφία και μας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε μπροστά και να βαδίσουμε στον δρόμο της πρόοδου και της κοινωνικής συνοχής» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης .

«Για μένα η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης  και συμπλήρωσε: «Για πρώτη φορά η ΝΔ μετά από μια τετραετία κυβέρνησης κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της. Αυτό που πετύχαμε είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας που άνοιξε πριν από μια δεκαετία. Θέλω να ξέρετε ότι η ευθύνη που αισθάνομαι στους ώμους μου είναι πολύ βαριά. Σήμερα γιορτάζουμε και αύριο σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά».

Μητσοτάκης: Δάκρυα χαράς και αγκαλιές με τη Μαρέβα και τα παιδιά του

«Η ΝΔ είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Προσέξτε, έχουμε ακριβώς τον ίδιο αριθμό βουλευτών που είχαμε το 2019 μόνο που η διαφορά με τον βασικό αντίπαλο είναι 24 μονάδες, ενώ τότε ήταν 8 μονάδες» πρόσθεσε.

«Αυτή η πολιτική κυριαρχία δεν είναι σημάδι αλαζονείας, ούτε λευκή επιταγή. Ζητώ από όλους να είμαστε προσγειωμένοι. Οι πολίτες έχουν προβλήματα που πρέπει να επιλύσουμε. Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα εκπληρώσω τις προσδοκίες και όσων δεν μας ψήφισαν. Με γνώμονα την ενότητα θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας και είμαι σίγουρος οτι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών όπως το κάναμε και την προηγούμενη φορά».

«Από αύριο ξεκινά η σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν μέσω επευφημιών και αποθέωσης από τους συγκεντρωμένους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top