Ρουσόπουλος: Πιστεύω σε αποτέλεσμα που θα δώσει ισχυρή αυτοδυναμία στη ΝΔ

«Η ΝΔ απέδειξε στην πρώτη τετραετία ότι κάνει πράξει όσα υπόσχεται»

Την εκτίμηση ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου εξέφρασε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είναι μια οικονομική αιμορραγία το να ταξιδέψει κάποιος και ειδικά σε δύσκολες περιόδους, αλλά δεν πιστεύω ότι οι πολίτες θα προτιμήσουν την παραλία. Πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή», είπε ο υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Β1 Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Δημοσκόπηση: Το σενάριο με 9 κόμματα στη Βουλή – Τι σημαίνει για τις έδρες

«Πιστεύω σε καλό αποτέλεσμα για τη ΝΔ και τον τόπο. Και αυτό είναι μια ισχυρή αυτοδυναμία», είπε ο ίδιος, απαντώντας παράλληλα για τα περί στόχου για παντοδυναμία από τη ΝΔ: «Μας λένε ότι θέλουμε παντοδυναμία και το λένε εκπρόσωποι κομμάτων που είχαν πάνω από 40% στο παρελθόν. Ο εκλογικός νόμος δε βάζει κάποιο πλαφόν στα ποσοστά. Η παντοδυναμία έχει να κάνει με το ήθος ενός πολιτικού και μιας παράταξης. Το ήθος αυτής της παράταξης δεν επιτρέπει και δεν μπορεί κανείς να επιβάλει τις ρετσέτες που λένε ότι δήθεν δε θα σκεφτεί δημοκρατικά».

Δημοσκόπηση GPΟ για το Star: Αυτοδυναμία ΝΔ με 162 έδρες και ποσοστό 42%  

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση, είπε πως έχει υποστεί μια τεράστια καθίζηση: «Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει, σίγουρα δεν υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης στις εκλογές της Κυριακής. Αυτό το χρεώνεται από το πως η ίδια κινείται, δε θα το χρεώσουμε στη ΝΔ».

Μητσοτάκης για υπουργούς: Θα γίνει rotation, κάποιοι θα κάτσουν στον πάγκο

«Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δε θα κυβερνήσουμε με τρόπο που δημιουργεί απαξία στους δημοκρατικούς θεσμούς», σημείωσε.

Αναφορικά με το εάν η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί ότι θα εφαρμόσει όντως το πρόγραμμά της, απάντησε: «Όταν υποσχεθήκαμε ότι θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό από τα 650 στα 750 ευρώ, κάναμε ένα λάθος, τον πήγαμε στα 780 ευρώ. Όταν είπαμε για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, κάναμε κι άλλο λάθος: τον μειώσαμε κατά 35%. Όταν κάναμε κάποια “λάθη”, τα κάναμε προς όφελος των πολιτών». 

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Με τη Μάρα Ζαχαρέα είμαστε 34 χρόνια μαζί    

«Από το πρώτο πράγμα που είπε ο Μητσοτάκης, ότι θα πάει στην τετραετία σε εκλογές, μέχρι το τελευταίο που μπορεί να δει ο τελευταίος πολίτης, την παραδοχή λαθών, και κυρίως το ότι ένα ποσοστό πάνω από 95% του προγράμματος έγινε πραγματικότητα, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top