Ανατροπή με Κασιδιάρη: Ακολουθεί το «ΕΑΝ» του Κανελλόπουλου

Δε θα είναι υποψήφιος ο ίδιος

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται ότι βρήκε φόρμουλα για την κάθοδό του στις εκλογές. Πρόκειται για το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιεισαγγελέα Κανελλόπουλου. Ωστόσο, ο ίδιος δε θα είναι υποψήφιος. 

Σκληρή κόντρα Τζανερίκου- Κυβέρνησης για το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Ανατροπή με νέα συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συμφώνησαν ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου δε θα συμμετέχει το κόμμα «Έλληνες» και τη θέση του θα πάρει το κόμμα «ΕΑΝ» που ίδρυσε πέρυσι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος. 

Στα ψηφοδέλτια του «ΕΑΝ» θα συμμετέχουν όλα τα στελέχη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά δε θα είναι υποψήφιος ο ίδιος. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Άρειος Πάγος έρχεται αντιμέτωπος με το δίλλημα αν θα εγκρίνει ή όχι τη συμμετοχή του «ΕΑΝ» στις εκλογές, καθώς από τη μια δε συμμετέχει ο Ηλίας Κασιδιάρης, από την άλλη, όμως, ο κ.  Καννελόπουλος έχει συσχετιστεί με το κόμμα «Έλληνες», στο οποίο είναι πρόεδρος. Τα στελέχη του Κασιδιάρη θα είναι μαζί του. 

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Pelop.gr, μάλιστα, o πρώην δικαστικός έχει ξεκινήσει επαφές και με αλλά μικρότερα κόμματα που κινούνται δεξιά της ΝΔ. 

Πάντως ο Άρειος Πάγος θα ανακοινώσει επισήμως την αποφασή του στις αρχές Μαΐου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top