Επέστρεψαν στις προκλήσεις Ερντογάν, Τσαβούσογλου και Ακάρ!

Στην Αθήνα ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ

 Αποκλιμάκωση ήταν και πέρασε. Οι Τούρκοι επέστρεψαν στον παλιό κακό τους εαυτό. Θυμήθηκαν τη Γαλάζια Πατρίδα και τις «γκρίζες ζώνες»  στο Αιγαίο.

Ευχές Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου

Την ίδια μέρα, Ερντογάν, Τσαβούσογλου και Ακάρ μίλησαν για τη Γαλάζια Πατρίδα και αμφισβήτησαν την κυριαρχία των ελληνικών νησιών! 

Ο Ερντογάν, στην τελετή ναυπήγησης του τουρκικού ελικοπτεροφόρου, είπε ότι: «για τη Γαλάζια Πατρίδα ναυπηγούμε το πλοίο μας, συν τρεις  φρεγάτες», ενώ ο Τσαβούσογλου είπε ότι υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο με αδιευκρίνιστο καθεστώς και επέμενε να πάμε στη Χάγη αλλά για όλα τα θέματα ενώ εμείς μιλάμε για: γκρίζες ζώνες, εναέριο χώρο, 12 μίλια... Ο δε Ακάρ είπε ότι το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι και πως η Τουρκία είναι μια μεγάλη Τουρκία. Μάλιστα στέλνουν το Αναντουλού στην Ανατολική Μεσόγειο και  το κάνουν για να δείξουν πως έχουν και διεκδικήσεις, ότι έχουν λόγο που το στέλνουν εκεί.

Δένδιας: Στην Ίμβρο τη Μεγάλη Παρασκευή με τον Πατριάρχη  για τον Επιτάφιο 

 

Στην Αθήνα ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ- Συνάντηση με τον Νίκο Δένδια 

Η Αθήνα πιστεύει ότι γίνονται και για προεκλογικούς λόγους. Σίγουρα σε πολύ ΚΑΚΟ timing. Αναμένουμε να δούμε τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια για την Τουρκία, από κοινού με τον Αιγύπτιο Σούκρι που ήρθε στην Αθήνα.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top