«Αδειάζει» τον Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ: Θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της υποψηφιότητάς του μετά τις απειλές

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», είναι το μήνυμα που στέλνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στον Παύλο Πολάκη / Βίντεο: Σκάι

Αντιδράσεις και εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η νέα παραληρηματική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία απειλεί δικαστές και δημοσιογράφους και μιλά για «βαθύ κράτος».

Εκλογές 2023: Η ετυμηγορία 10 δημοσκοπήσεων – Ποια κόμματα «βλέπουν» Βουλή

Πηγές της Κουμουνδούρου ξεκαθαρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχει εγκριθεί από το συνέδριο και στέλνουν σαφές μήνυμα στον βουλευτή Χανίων πως εάν συνεχίσει, μπορεί και να μείνει εκτός ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες εκλογές.

Απίστευτες απειλές Πολάκή κατά δικαστών, δημοσιογράφων και αξιωματούχων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας» αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Qatargate: «Καίνε» την Καϊλή ο Παντσέρι και οι συνομιλίες με την αδερφή της

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης» λένε οι ίδιες πηγές.

Παύλος Πολάκης: «Ψηφίστε τώρα αλλά ερχόμαστε με φόρα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top