Ώρα ανακοινώσεων για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Στη «μάχη» του σταυρού η Τάνια Τσανακλίδου και ο Μάριος Αθανασίου

Στη «μάχη» των εκλογών και γνωστοί άνθρωποι του πολιτισμού - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ημέρα ανακοινώσεων για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, καθώς εδώ και δυο ώρες συνεδριάζει στην Κουμουνδούρου η πολιτική γραμματεία που θα «κλειδώσει» το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφιοτήτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star στη «μάχη του σταυρού» θα μπουν άνθρωποι του πολιτισμού, όπως είναι η Τάνια Τσανακλίδου και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, καθηγητές Πανεπιστήμιου όπως ο Νίκος Φαραντούρης, επιστήμονες που εκπροσωπούν τη νέα γενιά όπως η 23χρονη καθηγήτρια Ρομποτικής Διάνα Βουτυρακου, αλλά και υποψήφιοι που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους όπως το ΠΑΣΟΚ και το Μερα25.

Ημερομηνία εκλογών: Οριστικά στις 9 Απριλίου η διεξαγωγή τους! 

Σημειωτέον πως τα ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες θα συμπληρωθούν με άνδρες και γυναίκες σε ποσοστά 50-50.

Τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Κοντοζυγώνει και η ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάμεσά τους

  • Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, στιχουργός - Νότιος τομέας Β' Αθηνών
  • Σταύρος Νικολαΐδης, ηθοποιός - Νότιος τομέας Β' Αθηνών
  • Δημήτρης Αβραμόπουλος - Νομός Ηλείας
  • Όμηρος Τσάπαλος, εκπρόσωπος Τύπου ΕΦΚΑ - Α’ Αθηνών

Από την Καρδίτσα ο Αλέξης Τσίπρας «πυροβόλησε» την κυβέρνηση για το θέμα των πλειστηριασμών, την ακρίβεια, την υπόθεση των υποκλοπών και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών με απλή αναλογική προκαλώντας την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έγραψε σε ανάρτησή του σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης πως «Το γαρ πολύ της απογνώσεως γεννά παραφροσύνη. Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υποδυθεί τον ψευτοπροφήτη. Ο εθισμός στα ψέματα έχει γίνει δεύτερή του φύση. Κανείς δεν ξεχνά ότι αντίστοιχες προβλέψεις έκανε και τον Ιούλιο του 2019, με γνωστή κατάληξη. Οι πολίτες θα διαψεύσουν πανηγυρικά τις προβλέψεις του, για άλλη μια φορά, γιατί έχουν μέτρο σύγκρισης.»

Σε προεκλογικούς ρυθμούς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε ένα ισχυρό ποσοστό για το κόμμα του.  

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα δε θα χρειαστεί δεύτερες εκλογές

Ταυτόχρονα ξέσπασε κόντρα τις τελευταίες ώρες με αφορμή την κοινή παρουσία Αλέξη Τσίπρα και Γιώργου Παπανδρέου σε τραπέζι γνωστού δημοσιογράφου, παρουσία και άλλων προσκεκλημένων, προ δίμηνου.

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για υπόγειες συζητήσεις με φόντο τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων» και ο πρώην πρωθυπουργός απαντάει κατηγορώντας τη Ν.Δ. για σενάρια συνωμοσίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top