Εύα Καϊλή: «Κομμάτια να με κάνουν, δε θα παραδεχτώ ποτέ κάτι που δεν έκανα»

Η πρώτη δήλωση για το Qatargate μετά τη νέα απόφαση για την προφυλάκιση

«Ήταν αναμενόμενο» δήλωσε για την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου του Πρωτοδικείου Βρυξελλών να παραμείνει προφυλακισμένη η Εύα Καϊλή, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Αμετακίνητη στη θέση της για την αθωότητά της σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate παραμένει η Εύα Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής στην πρώτη της δήλωση μετά τη νέα απόφαση, για παράταση της προφυλάκισής της για τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα, δήλωσε στο Open: «Κομμάτια να με κάνουν, δε θα παραδεχτώ ποτέ κάτι που δεν έκανα».

Εύα Καϊλή: Να παραμείνει στη φυλακή αποφάσισε το συμβούλιο 

Η κυρία Καϊλή ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει υπερασπιστική γραμμή ούτε μετά τη συμφωνία του - φερόμενου ως – εγκέφαλου της υπόθεσης Αντόνιο Παντσέρι να αποκαλύψει τα πάντα για να έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση.

QatarGate: «Κελαηδάει» ο Παντσέρι - Τι είπε για την Εύα Καϊλή

Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, με τη συμφωνία που έκανε, εξασφάλισε ότι θα εκτίσει έναν χρόνο στη φυλακή, θα πληρώσει ένα αρκετά βαρύ πρόστιμο και θα κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του, που αποκτήθηκαν μέσω του κυκλώματος.

Εύα Καϊλή: Να παραμείνει στη φυλακή αποφάσισε το συμβούλιο  

Σύμφωνα με κύκλους της βελγικής Εισαγγελίας, που επικαλούνται βελγικά μέσα, είναι δύσκολο να υπογραφεί κι άλλη συμφωνία όπως αυτή με τον Αντόνιο Παντσέρι. Αυτό σημαίνει ότι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και «δεξί χέρι» του Παντσέρι, θα βρεθεί σε σαφέστατα πιο δυσχερή θέση.

Δημητρακόπουλος: Περιμένουμε την κατάθεση του Παντσέρι

«Περιμένουμε την κατάθεσή του, τι θα πει. Ο εισαγγελέας άφησε μια χαραμάδα ότι μετά την κατάθεση του κ. Παντσέρι όπου πια θα έχουμε μια σαφέστερη εικόνα της δικογραφίας, τότε μπορούμε να ξαναδούμε την υπόθεση της κυρίας Καϊλή με διαφορετικό μάτι», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δημητρακόπουλος για Καϊλή στο Star: Μένει στη φυλακή για πολιτικούς λόγους!

«Η κυρία Καϊλή, όσα βασανιστήρια  κι αν της κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί κάτι που δεν έχει κάνει. Δεν έχει δωροδοκηθεί. Με τον κ. Παντσέρι δεν είχε επαγγελματική σχέση και δεν είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί του γιατί ο άνθρωπος ξέρει μόνο ιταλικά», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

«Η κυρία Καϊλή, όσα βασανιστήρια  κι αν της κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί κάτι που δεν έχει κάνει», είπε στο Star ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος / Φωτογραφία από AP - Geert Vanden Wijngaert
«Η κυρία Καϊλή, όσα βασανιστήρια  κι αν της κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί κάτι που δεν έχει κάνει», είπε στο Star ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος / Φωτογραφία από AP - Geert Vanden Wijngaert
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top