Documento: Νέο δημοσίευμα για παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

ΓΕΕΘΑ: «Ψεύτικοι οι ισχυρισμοί» - Νέα πολιτική κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Συνέχεια στην υπόθεση παρακολούθησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, δίνει με δημοσίευμά της η εφημερίδα Documento. Το νέο δημοσίευμα έφερε σκληρή απάντηση του ΓΕΕΘΑ, αλλά και σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση. 

Δημοσίευμα αναφέρει παρακολουθήσεις υπουργών επί ΣΥΡΙΖΑ - Video

«Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ. Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει» ήταν η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Παρακολουθήσεις: Σκληρή μάχη στη Βουλή για Μητσοτάκη και Τσίπρα

Το δημοσίευμα έφερε νέα σκληρή πολιτική κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης.

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει: Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για λόγους εθνικής ασφαλείας ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;» ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της ΝΔ ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.  «Η υπονόμευση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από τον ΣΥΡΙΖΑ -με ατεκμηρίωτο και απολύτως αναξιόπιστο υλικό από ρυπαρά δίκτυα- υπερβαίνει κατά πολύ την ανευθυνότητα και τον καιροσκοπισμό, αγγίζοντας πια τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην Πατρίδα» σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top